dyfashion.ro

Modele de sandale pentru orice ocazie

modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-1
Am foarte multe perechi de sandale, pentru că îmi place ca atunci când apare o ocazie, să fiu pregătită și să am ce îmi trebuie în garderobă! Am tot cumpărat sandale, până am umplut casa și a fost nevoie să încep să le donez prietenelor. Apoi am descoperit că e suficient să ai o colecție de 5 modele de sandale ca să fii pregătită pentru orice ocazie se va ivi.


modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-2
Sandale Arnaldo Toscani
Dacă reușești să îți alcătuiești colecția de 5 modele de sandale, îți garantez că nu va fi eveniment sau situație în care să ai nevoie de o pereche de sandale și să nu ai cu ce să te încalți. Recomandarea mea este să investești în modele atemporale, din punct de vedere al stilului, pe care să le poți purta mai mult timp și care să fie din piele.

Sandale casual


modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-3
Sandale ALIST 100% piele

Tipul acesta de sandale este primul pe care îl achiziționăm pentru că sunt și cele pe care le purtăm cel mai des! Regula de bază aici e să alegem culori neutre și materiale care să ne permită să le combinăm ușor cu foarte multe ținute.

Sandale elegante


modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-4
Sandale CONDUR by alexandru

Din când în când trebuie neapărat să porți o pereche de sandale cu toc. Un model elegant, dar delicat în același timp, te va face să te simți specială și deosebit de frumoasă. Dacă vrei să fii sigură că vei rezista mai multe ore pe astfel de tocuri, sfatul meu este să investești într-o pereche 100% piele.

Sandale office


modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-5
Sandale The Visconti

Sandalele casual pot fi purtate uneori și la birou, dar atunci când alegi o ținută office, trebuie neapărat să ai o pereche de sandale office. Ne sunt atât de “relaxate” ca cele casual, dar nici atât de “pretențioase” ca cele elegante.

Sandale jucăușe


modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-6
Sandale Eugen Olteanu

Din când în când e bine să lași copilul din tine să iasă la iveală! Eu am o pereche de sandale foarte colorată, pe care o port atunci când știu că voi avea o zi grea. Când se întâmplă să mă întristez, îmi privesc sandalele și imediat îmi înflorește un zâmbet pe chip.

Flip – Flops
modele-de-sandale-pentru-orice-ocazie-7
Papuci ANA LUBLIN
Nu ți s-a întâmplat niciodată să îți fie atât de cald încât să vrei să îți scoți sandalele și să le arunci pe stradă, fără să îți mai pese de nimic. Pentru zile ca alea, există papucii flip-flops. Îmi plac pentru că îi pot combina cu ținute casual și pentru că îmi dau o stare de relaxarea incredibilă și mă duc cu gândul la mare!

Acum că știi care sunt cele 5 perechi de sandale cu care poți fi gata pentru orice eveniment, nu îți mai rămâne decât să le alegi pe cele care îți plac ție, mai ales că pe FashionUP! ai reduceri de până la 78%!

VA RECOMANDAM COLECTIA DE SANDALE ONLINE ,CLICK AICI

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/06/28/5-tipuri-de-sandale-orice-ocazie/