dyfashion.ro

Pantofi copii ECCO Shay si ECCO Elli

pantofi-copii-ecco-shay-si-ecco-eli-1
Fermecatori, dezinvolti si cu o viziune proprie asupra lumii, copiii sunt si ei pasionati de moda si stiu foarte bine ce se poarta si ce nu mai e in tendinte.

Pantofii ECCO Shay si ECCO Elli sunt tot ce-si doresc micii consumatori de moda de la incaltamintea perfecta pentru joaca si aventuri in aer liber. Combinatia de piele nubuc oleita si piele intoarsa, cu insertii de culoare intensa, arata modern si totodata asigura confort optim pentru picioare.

Cromatica neutra a pantofilor casual pentru baieti ECCO Shay – pielea neagra cu sireturi albastre sau mix de nuante de maro cu detalii de culoare rosie – permite asortarea acestora cu orice fel de pantaloni, de la blugi si echipament sportiv la pantaloni mai eleganti, din stofa.
pantofi-copii-ecco-shay-si-ecco-eli-2pantofi-copii-ecco-shay-si-ecco-eli-3
Pantofii casual pentru fete ECCO ELLI confectionati din piele naturala si piele nubuck, cu reflectii metalice, ofera un aspect unic.

pantofi-copii-ecco-shay-si-ecco-eli-4

Sistemul cu scai permite o ajustare perfecta pe picior, iar captuseala textila permite recircularea aerului si asigura confort pe tot parcursul zilei chiar si pentru cele mai active purtatoare.

Talpa groasa si alba este in tendinte si amortizeaza socurile, captuseala din textil absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural, iar sireturile si fermoarul lateral interior asigura cea mai buna fixare pe picior, astfel incat cei mici se pot misca in voie de dimineata pana seara.
Conteaza pe ECCO Shay si ECCO Elli pentru a-i oferi copilului tau o vara plina de petreceri, distractie si energie!
Colectia de incaltaminte ECCO pentru copii primavara-vara 2016 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online

VEZI SI ALTE ARTICOLE DE INCALTAMINTE COPII ECCO, CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/pentru-copii-cu-stil-si-pofta-de-joaca/