dyfashion.ro

Rochia cu pliuri, extravaganta verii!

rochie-cu-pliuri-1
Vara aceasta alegem sa incercam rochia cu pliuri, acele pliuri care ne aduc aminte de fusta de scolarita sau acele rochii specifice anilo `80. Cu toate ca nostalgia ne aduce zambetul pe buze, motivul pentru care ar trebui sa optam pentru acest gen de rochie este foarte clar: pliurile ofera o dinamica inedita rochiei, fiind un detaliu extravagant, potrivit pentru orice tip de silueta dat fiind efectul de alungire. Am ales sa selectez cateva piese marca Daniella Cristea, axandu-ma pe rochii cu croiuri fine.

Iata aici alegerile mele:

Rochia lunga cu pliuri si croi asimetric

Prima alegere urmeaza un trend pe care il ador: asimetria. De ce sa optam pentru un croi banal, daca putem alege croiuri asimetrice inedite? Mi-a placut foarte mult modul in care poti lega rochia dupa gat, astfel incat spatele sa iti ramana gol. Decupajul este destul de adanc, iar rochia este suficient de lunga incat sa ajunga pana la pamant si sa iti ofere si o mica trena. Pliurile ofera senzatia unei siluete alungite, ceea ce este un bonus pentru siluete rubensiene. Pliurile sunt extrem de delicate si se aseaza pe corp intr-un mod natural, nefortat, lasand la vedere picioarele in partea din fata.

Cele doua modele pe care ti le propun sunt rochia Daniella Cristea Gallantry Coral și Daniella Cristea Gallantry Turquoise. Poti alege orice culoare, modelul oferindu-ti libertatea de a purta rochia la mare, la un cocktail party lejer sau la o plimbare in concediu.

rochie-cu-pliuri-2rochie-cu-pliuri-3

Rochia scurta cu pliuri

O rochie atractiva si seducatoare este rochia Daniella Cristea Awesome Coral. Si spun asta nu referindu-ma neaparat la lungimea rochiei, ci la combinatia pliuri-volanase. Iti recomand acest model pentru zilele relaxante de vacanta, pentru iesirile la o terasa pe malul marii sau chiar la un picnic romantic. Aspectul jucaus al rochiei este alimentat de volanasele care se gasesc la baza sa cat si la manecile acesteia. Nu avem parte de decolteu, insa decupajul tip barcuta iti permite accesorizare cu un colier statement cu elemente marine.

rochie-cu-pliuri-4rochie-cu-pliuri-5

Rochia eleganta cu pliuri

Sa nu crezi ca pliurile sunt gandite special pentru rochiile pe care le poti lua cu tine intr-o vacanta exotica! Tocmai de aceea am ales sa las la urma doua rochii exceptionale, elegante si de-a dreptul delicioase! Culorile sunt vibrante, pliurile perfecte, iar decolteul de-a dreptul generos. In cazul in care cauti o rochie eleganta pe care sa o poti purta la o nunta in aceasta vara sau la o ocazie speciala, am sa te ajut cu doua recomandari: Rochia Daniella Cristea Iconic Glow Red si Rochia Daniella Cristea Sublime Style Pink.

Rochia Daniella Cristea Iconic Glow Red iti propune un model ce iti pune in valoare umerii, bustul si spatele prin decupaje generoase si seducatoare. Pliurile cad elegant inca de sub sani, insa croiul nu este unul larg, talia fiindu-ti conturata de materialele putin elastice folosite pentru crearea rochiei. Iti recomand sa te accesorizezi cat mai putin, sa renunti la colierul supradimensionat si sa alegi de aceasta data o pereche de cercei lungi care sa iti accentueze linia umerilor.

rochie-cu-pliuri-6rochie-cu-pliuri-7

Rochia Daniella Cristea Sublime Style Pink are un croi la fel de seducator, insa decupajele iti vor pune in evidenta sanii si bratele, spatele fiind acoperit. Decolteul in V este extrem de adanc si ofera o priveliste de invidiat. Talia iti este accentuata de o banada din material, care va scoate si mai mult in evidenta bustul, prin separarea clara a decolteului de pliurile bogate. Rochia este potrivita pentru un cocktail party, un botez sau o nunta. Si de aceasta data te incurajez sa renunti la colier si sa optezi pentru cercei supradimensionati si o bratara cu influete exotice.

rochie-cu-pliuri-8rochie-cu-pliuri-9

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE HAINE DE DAMA ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-rochia-cu-pliuri-este-cea-mai-noua-extravaganta-a-verii/