dyfashion.ro

Rochia de vara eleganta Amira

rochia-de-vara-eleganta-amira-1
Astazi, vorbim despre rochiile de vara elegante. Daca achizitionarea unei rochii de vara pentru plimbarile pe plaja sau iesitul in oras nu este una dificila, dat fiind faptul ca avem atat de multe modele la dispozitie, si ne putem orienta exclusiv pe baza preferintelor, acest lucru nu este valabil si pentru rochiile de vara elegante.

Rochiile de vara elegante sunt accesoriile vestimentare pe care urmeaza sa le purtam la evenimentele speciale la care suntem invitate. Implicit, orice astfel de eveniment impune un anumit cod vestimentar, iar alegerea unei tinute potrivite si cu sezonul, si cu trendurile actuale, dar si cu dress-code-ul nu este deloc usoara.

Pentru acest anotimp, iti recomandam sa optezi pentru rochii de vara elegante din texturi luxuriante, dar care nu iti confera o imagine foarte incarcata. Dantela, spre exemplu, este un material foarte sofisticat si potrivit verii, daca o porti in combinatie cu culori pastel, deschise, si optezi pentru modele de rochii cu detalii transparente. Alege, de asemenea, o lungime care are capacitatea de a se adapta oricarui eveniment, fie el de zi sau de seara, iar in acest fel iti vei asigura si confortul de care ai nevoie date fiind temperaturile.

Confectionata integral din dantela cusuta cu fir irizant, rochia de vara eleganta Amira impresioneaza prin imbinarea armonioasa dintre textura luxurianta a dantelei si culoarea delicata, cu accente pastel. Manecile scurte, spatele usor decupat si lungimea mdi o tranforma intr-un accesoriu vestimentar ideal pentru vara, dar care este totusi capabil sa se potriveasca unei vaste categorii de evenimente. Pretioasa prin definitie, rochia de vara eleganta poate fi purtata cu succes si fara prea multe accesorii,a igurandu-t o alura difana si feminina, perfecta pentru acest sezon.

rochia-de-vara-eleganta-amira-2

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII MISS GREY, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-vara-elegante/

1 comments:

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.