dyfashion.ro

Rochia neagra lunga Azaria

rochie-neagra-lunga-azaria-1
Rochiile negre lungi, pe langa faptul ca au capacitatea de a flata orice tip de silueta, pot fi accesorizate intr-o varietate de combinatii, datorita faptului ca sunt extrem de versatile. Stim deja ca negrul se potriveste cu absolut orice alta culoare, iar acesta este si unul dintre principalele motive pentru care accesoriile vestimentare negre sunt atat de indragite si raman mereu la moda, indiferent de rapiditatea cu care se schimba tendintele.

O rochie neagra lunga nu se demodeaza niciodata pentru ca designerii nu inceteaza sa o reinterpreteze. Chiar daca se potriveste oricui, si scapi de grija de a fi atenta daca te prinde culoarea, trebuie, totusi, sa acorzi atentie stilul rochiei, pentru ca este esential ca design-ul sa te avantajeze. In cazul in care vrei sa adopti o tinuta mai sofisticata si vrei sa te detasezi de modelele clasice care flateaza orice tip de silueta, asigura-te ca stii foarte bine ce anume ti se potriveste si ce nu. 

rochie-neagra-lunga-azaria-2

Propunerea noastra de astazi este rochia neagra lunga Azaria, pe cat de simpla, pe atat de fermecatoare. Confectionata din voal fin, care ii confera o alura diafana datorita texturii sale vaporoase, rochia neagra lunga este croita in stil A-line, astfel ca iti asigura iluzia unei talii subtiri si foarte bine definite, mascand orice alte potentiale defecte. In plus, platcuta de dantela de la nivelul bustului, brodata manual cu pietre pretioase, adauga un plus de luxurianta imaginii tale, transformand-o intr-o tinuta irezistibila.

Tu cum ai alege sa accesorizezi rochia neagra lunga Azaria?

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII DE OCAZIE MISS GREY, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochia-neagra-lunga-alegerea-perfecta-pentru-orice-ocazie/