dyfashion.ro

Tinute pentru vacanta la mare

A venit vara! Nu o poate contesta nici calendarul, nici vremea de afară, și cu atât mai mult dorința noastră de a evada. La munte, în city-break-uri, dar mai ales… la mare. Ce este o vară fără o vacanță la mare?

Gândul la valurile înspumate, briză și nisipul fierbinte ne alterează uneori percepția timpului și fiecare minut rămas până la momentul plecării pare a fi echivalentul unei ore. Să nu lăsăm entuziasmul și nerăbdarea să ne strice planurile. Ce pui în bagaj poate face de multe ori diferența între timp petrecut într-o stațiune oarecare și o vacanță cu adevărat reușită.

Studiile arată că femeile poartă mai puțin de 60% din hainele și încălțămintea pe care le pun în bagajul de vacanță. O selecție mai riguroasă te va scăpa de haine luate cu tine degeaba și riscul de a lăsa acasă exact piesele esențiale. Ia în calcul zilele petrecute în vacanță și disponibilitatea ta de a face câte o sesiune de shopping prin magazinele din stațiunea în care vei merge.

tinuta-de-vacanta-2

Pentru că este o vacanță la mare, cu siguranță vei avea nevoie, pe lângă costumele de baie favorite, de cel puțin o ținută de plajă. Când spunem asta poți fi sigură că nu ne referim la rochii elegante sau tocuri. Poți opta pentru o rochie de plajă confecționată din materiale lejere, care să-ți ofere confort și mai ales libertate de mișcare, cum ar fi o rochie din jerse cu bretele.

tinuta-de-vacanta-3

La fel de utile pentru plajă sunt topurile, ușor de ascuns în bagaje, chiar și în număr mai mare, ce pot fi combinate ușor cu pantaloni scurți. Evită lucrurile strâmte pentru că pielea ta nu va suportă foarte bine astfel de haine.

tinuta-de-vacanta-4

De asemenea, încălțămintea este esențială. Nu lua cu tine „n” perechi de pantofi cu toc. Cu siguranță că nu le vei purta pe toate. O singură pereche este suficientă, de cele mai multe ori. O pereche de sandale cu talpă joasă sunt un must have pentru o vacanță la mare. Sandalele din piele naturală sunt foarte comode și vor face din plimbările pe faleză un adevărat deliciu.
sandale-femei-1sandale-femei-2

Nu uita, totuși, măcar de o ținută elegantă. O salopetă din voal, lejeră, într-o culoare apropiată de culoarea mării, cu decolteu rotund și mânecuță scurtă este perfectă pentru vacanța pe malul mării. Accesorizeaz-o cu o geantă din piele într-o culoare neutră și cu siguranță vei atrage toată admirația celor care te înconjoară.

tinuta-de-vacanta-5

Fă-ți bagajele din timp și cea mai bună soluție este să ai o listă pe care să o completezi începând din momentul în care ai ales destinația și durata concediului. Adaugă cât mai multe lucruri și apoi taie ceea ce consideri că nu este esențial sau îți dorești să cumperi, ca și amintire din vacanța ta la mare.

Nu ne rămâne decât să-ți urăm o vacanță perfectă și nu lăsa nimic să-ți strice bună dispoziție.

VA RECOMANDAM TINUTELE PENTRU FEMEI , CLICK AICI

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/bagajul-perfect-pentru-o-escapada-la-mare/