dyfashion.ro

Rochia PrettyGirl Spicy Day Turquoise

rochie-prettygirl-1
Daca te intrebi de ce colectia Pretty Girl poarta aceasta denumire, te invit sa arunci o privire la rochitele pe care le gasesti in cadrul acesteia. Nu imi pot lua ochii de la culorile vibrante ale rochiilor de dama afisate pe pagina magazinului online StarShinerS. Cred ca numele colectiei este unul inpirat, caci in mod cert iti transformi look-ul daca optezi pentru un outfit precum rochia PrettyGirl Spicy Day Turquoise.

Culorile anului sunt roz prafuit si albastru quartz, insa designerii nu se dau in laturi de la alegerea unor culori mai intense atunci cand ne propun outfituri de zi. Nu am ales in mod intamplator rochia PrettyGirl Spicy Day Turquoise, pentru ca ea insasi este un exemplu graitor.

Daca ai nevoie de o rochie de zi care sa fure privirile tuturor trecatorilor, te anunt cu mandrie ca tocmai ai gasit-o!
Iata cateva motive care te vor convinge ca rochia din dantela turcoaz este un must-have in acest sezon:

- dantela este una dintre cele mai apreciate optiuni atunci cand vine vorba de o rochie de dama de vara, fiind iubita datorita aspectului elegant si fin, deloc sufocant pentru piele.

- turcoazul nu este o culoare care poate fi usor de trecut cu vederea. In orice context te-ai afla, vei atrage atentia si vei provoca invidia in randul doamnelor care se multumesc cu outfituri neinspirate si… plictisitoare.

- modelul propus iti pune in evidenta talia datorita croiului midi tip clos, care este condimentat de un accesoriu fin aplicat in talie: curea subtire metalic-aurie.

- neavand maneci, te poti bucura in voie de razele soarelui, insa nu uita sa folosesti lotiune de protectie solara pentru a evita un bronz cu pete inestetice.

rochie-prettygirl-2rochie-prettygirl-3

- decupajele lipsesc si ele, modelul fiind unul cumintel. Poti purta rochia la o ocazie speciala precum… o cununie civilă.

- este genul de rochie care te poate scoate dintr-o „urgenta” vestimentara, mai ales că nu se sifoneaza si accesorizarea nu iti da batai de cap. Detaliul care aduce splendoare rochiei este textura floral-dantelata a materialului.

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE ROCHII ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/un-nou-hit-pe-starshiners-ro-rochia-din-dantela-turcoaz/