dyfashion.ro

Incaltamintea din materiale perforate

incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-1
In perioada verii, caldura ne si bucura, dar ne da si batai de cap, cum ar fi transpiratia excesiva.
Cautam in permanenta sa avem piese vestimentare usoare si incaltaminte care respira, dar sunt si la moda in acelasi timp.

Accesoriile ECCO confectionate din materiale perforate ne ajuta sa ne potolim senzatia de fierbinteala a picioarelor, precum o inghetata care ne racoreste in zilele calde de vara. De la modernii balerini pana la clasicele sandale si pana la gentile de tip messenger, materialele multidimensionale perforate adauga un aer proaspat oricarui accesoriu.

Lasati incaltamintea confectioanata din materiale naturale perforate sa va completeze tinuta creata dintr-o pereche de pantaloni din in sau o rochie din panza topita. Astfel, nici voi nu veti transpira foarte mult, si nici picioarele voastre nu vor avea de suferit!

Balerinii ECCO Intrinsic Karma, confectionati din insertie de piele moale si material textil tricotat cu perforatii sunt in trend anul acesta. Aspectul deosebit al combinatiilor de culori, inspirate din stilul danez, ofera o atitudine funky si tinereasca. Brantul turnat dupa forma piciorului ofera confort maxim si lasa piciorul sa respire fara probleme. Forma anatomica ofera confort pe intreaga durata a purtarii, fara a compromite miscarea naturala a piciorului.

incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-2incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-3

 Acesti pantofi casual sunt in ton cu tendintele urban-chic de anul acesta. Designul clasic de balerini si detaliile moderne din piele cu insertii tricotate, reprezinta alegerea perfecta pentru stilul de viata alert al femeii contemporane, atat din punctul de vedere al confortului, cat si al aspectului.karma (2)

Balerinii sunt atat de feminini!

ECCO Touch 2.0, cu un design contemporan,lucrati din piele moale perforata, ofera picioarelor un climat optim. Fetele sunt din piele supla si moale, in timp ce unicul ECCO Comfort Fibre System mentine picioare sanatoase prin pastrarea unui interior proaspat toata ziua. Tehnicile traditionale de confectionare a pantofilor satisfac caracteristicile moderne de confort pentru ca orice colecție de pantofi sa fie un must-have.

incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-4incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-5


Balerinii traditionali se transforma intr-o incaltaminte sportiva actualizata din piele moale, iar perforatiile sunt detaliile ce permit picioarelor sa respire in mod natural.

Pantofii casual ECCO IOWA prevazuti cu sistem de fixare cu siret pentru o ajustare si incaltare usoara si rapida sunt intotdeauna populari! Modelul din piele moale cu perforatii este un memento elegant ce merita un loc in colectia fiecarui barbat. Nu numai ca arata foarte bine, dar permite picioarelor sa respire in mod natural, mentinandu-le racoroase si in stare proaspata toata ziua. Talpa usoara este suficient de rezistenta si comfortabila pentru a face fata celor mai multe provocari oferind in acelasi timp, pe tot parcursul zilei, amortizare si sprijin la fiecare pas al aventurilor tale de peste vara.

incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-6incaltamintea-din-materiale-naturale-perforate-7
Pe perioada verii este foarte important sa mentinem picioarele intr-un mediu racoros si uscat, asa ca va invitam sa vedeti intreaga colectie de sezon ECCO atat online,click aici, cat si in magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/perforatii-contra-transpiratii/