dyfashion.ro

Rochia rosie scurta Lara la reducere!

rochie-rosie-scurta-la reducere-1
Rochiile rosii, atat de fascinante prin feminitatea si eleganta lor, incat nicio femeie nu le poate rezista. Indiferent ca preferi un stil mai elegant, office sau casual, rochiile rosii scurte sunt indispensabile din sifonierul tau. Acesta este si motivul pentru care astazi, am decis sa vorbim in acest articol despre aceste accesorii vestimentare, si sa iti ofeirm niste recomandari irezistibile.

Rochiile rosii scurte sunt extrem de versatile, pentru ca, in functie de modelul pe care il alegi, acestea se potrivesc unei game extrem de variate de evenimente si activitati sociale, incepand de la iesirile in oras cu prietenii, si pana la petreceri aniversare, intalniri romantice sau tinute de birou.

Pentru o aparitie office, opteaza pentru rochia rosie scurta Lara, care impresioneaza prin reverele si butonii aurii. Iar pentru a crea un efect relaxat si usor casual, iti recomandam rochia rosie scurta Sophie. Cele doua buzunare false nu numai ca asigura un plus de confort tinutei tale, dar atrag atentia asupra soldurilor, accentuandu-ti fomele, in vreme ce butonii aurii de pe bust dispusi in doua siruri paralele compenseaza absenta decolteului.

rochie-rosie-scurta-la reducere-2
 

VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII LA REDUCERE, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-scurte-la-reducere/