dyfashion.ro

Rochie cu influente japoneze

rochie-cu-influente-japoneze-1
Intotdeauna se gaseste un moment in care realizezi ca parca ceva lipseste din garderoba ta! Tocmai am trecut prin acel moment si nu este tocmai unul placut, insa de aceasta data am identificat rapid sursa nelinistii mele: am fost invitata la un picnic, o prietena isi inaugureaza noua casa prin organizarea unui picnic in propria curte. Stiu ca si tu te-ai confruntat cu asemenea dileme, de aici si dorinta de a-ti spune cum m-am descurcat si sa iti povestesc despre rochia aleasa…

Stiam ca nu exista un dress code, si in acelasi timp stiam ca as vrea sa port ceva comod, care sa se potriveasca cu o pereche de sandale cu platforma. Aveam nevoie de ceva… dragalas!

Singura mea sansa, avand in vedere ca afara ploua torential, era sa imi aman sesiunea de shopping si sa merg direct la sursa, pe site-ul online StarShinerS unde, din nou, am gasit in doi timpi si trei miscari ceea ce cautam! Am ales o rochie cu puternice influente japoneze, cu imprimeu floral delicat: rochia Fofy Lorelei DarkBlue.

Rochie Fofy Lorelei DarkBlue

Ce ador la acest model este modul stilat in care imbina eleganta unei rochii de vara cu dragalasenia data de volanasele din material. Modelul imi pune pe tava trend-ul pe care fiecare dintre noi il cauta cu inversunare in aceasta vara: umerii dezgoliti. De aceasta data umerii sunt dezgoliti printr-un decupaj foarte original, la baza caruia se afla cateva volanase ce dau o nota jucausa tinutei. Culoarea este splendida: albastrul turcoaz intotdeauna va atrage privirile si este o nuanta potrivita pentru o iesire in natura, la plaja sau la un picnic. In cazul meu… un garden party fabulos!

Materialul este cu adevarat spectaculos, caci acesta nu este imprimat prin colorare, ci prin impletirea firelor. De aceea, nu imi fac griji legate de culoare, caci aceasta nu isi va pierde din intensitate dupa spalare.

rochie-cu-influente-japoneze-2rochie-cu-influente-japoneze-3

Cu ce as putea sa port rochita?

De data aceasta am sa renunt la tocuri, insa nu am sa renunt la… platforme! Pentru ca ar fi destul de dificil sa ma deplasez prin gradina purtand o pereche de pantofi cu toc, deoarece tocul imi va intra in pamantul moale, prefer sa pastrez eleganta prin alegerea unei sandale ce culoare roz pal.

Sandalele Nobleness Rosa sunt ultra comode, cu talpa din cauciuc si cu design minimal. Perfecte pentru look-ul meu cu influente japoneze!

Sandale Nobleness Rosa
sandale-nobleness-rosa-1sandale-nobleness-rosa-2

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-fofy-lorelei-darkblue-tinuta-dragalasa-de-care-ai-nevoie/