dyfashion.ro

Rochie pentru o seara caliente!

rochie-pentru-o-seara-caliente-1
La inceputul anului am facut o lista cu cele mai hot tendinte din acest an si recunosc ca am ignorat influentele spaniole, desi sunt unele din cele mai pasionale trenduri din acest sezon. Aici vorbim de rosu intens, umeri dezgoliti si rochii lungi cu crapatura pe picior. Stiu ca acum ti-ai imaginat rochia unei dansatoare de bolero, o varianta mai urbana, fara prea multe volane.

Mergand pe aceste elemente, cautand ceva cu influente evident spaniole, am descoperit pe StarShinerS o rochia care efectiv mi-a taiat rasuflarea si m-a facut regandesc pozitionarea mea fata de acest trend extrem de senzual si periculos de atractiv. Introducing… rochia Artista Guardian Red.

Iata de ce ar trebui sa alegi rochia Artista Guardian Red  fara sa stai pe ganduri:

- ai parte de un contrast puternic, ce va atrage toate privirile: negrul intens in partea superioara, rosu aprins si broderie extravaganta din fir auriu si rosu.

- modelul iti pune in evidenta bustul prin modelul complex brodat pe bust si prin umerii dezgoliti.

- partea inferioara a rochiei este realizata din material satinat, iar surpriza vine sub forma unei crapaturi generoase care iti dezvaluie piciorul in toata splendoarea sa!

rochie-pentru-o-seara-caliente-2rochie-pentru-o-seara-caliente-3

- poti purta aceasta rochie la un eveniment special, nunta sau botez, si chiar la o iesire romantica… Te-ai vedea purtand aceast model intr-un concediu planificat in… Spania? Desigur ca te vezi, asta pentru ca influentele spaniole sunt delicioase si perfecte pentru o vara caliente!

- rochia nu necesita accesorizare complexa: o pereche de cercei supradimensionati cu pietre si un inel sunt suficiente pentru a contura un look incredibil!

- ca pantofi ai doua optiuni: pantoful negru sau rosu cu toc cui. Daca mergi la mare in Spania poti opta pentru a merge desculta pe plaja sub lumina lunii… cat de romantic! Deja visez, dar in mod cert voi avea aceasta rochie in garderoba!

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/iti-plac-influentele-spaniole-iata-rochia-perfecta-pentru-o-seara-caliente/