dyfashion.ro

Rochii de nunta senzationale!

rochie-de-nunta-senzationala-1
Chiar ieri mă uitam în agenda si mirarea mi-a fost destul de mare atunci cand mi-am reamintit ca saptamana aceasta voi participa ca invitat la 2 nunti. Rasfoind agenda, am realizat ca am nevoie de o serie de tinute dedicate evenimentelor speciale, de rochii de ocazie pe care sa le port in functie de eveniment sau locatie.

Primul pas: am deschis dulapul pentru a face inventarul rochiilor elegante, apoi am incercat sa imi amintesc evenimentele la care le purtasem. Nu sunt adepta purtatului unei rochii de ocazie mai mult de 3 ori, mai ales la evenimente speciale precum nuntile, asa ca am realizat ca voi avea nevoie de cel putin 3 rochii noi.

Cu calmul specific femeii aflate in `dificultate vestimentara ` mi-am calculat miscarile:
- mi-am amanat planurile pentru urmatoarea ora,
- am recitit invitatiile de nunta pentru a vedea care sunt locatiile fiecarui eveniment,
- am decis sa ma delectez cu modelele din magazinul online StarShinerS.

Prefer sa comand online, caci totul este mai rapid si niciodata nu a avut parte de surprize legate de comanda pentru ca ghidul de marimi StarShinerS este usor de parcurs. Pot chiar salva marimile pentru urmatoarele mele comenzi!

Am ales 3 modele de rochii pentru care voi opta in acest sezon si am decis ca toate modelele sa aiba un lucru un comun: decupajul care sa imi puna in valoare spatele.

Iata si alegerile mele:

Rochia tip sirena cu aplicatie din dantela

Am ales din prima rochia tip sirena. Este un croi extrem de elegant, potrivit siluetelor tip clepsidra. In cazul in care ai soldurile late, incearca sa nu le scoti in evidenta cu acest croi si opteaza pentru un altul precum (tip clopot). Decizia a fost simpla: am ales sa ma afisez la prima nunta purtand rochia Artista Temptation Eyes Red, insa nu exclud posibilitatea de a achizitiona si varianta pe negru, Artista Temptation Eyes Black.

Croiul evita decolteul, ceea ce nu ma deranjeaza, si imi pune in valoare spatele printr-un decupaj adanc la baza caruia designerii au decis sa aplice o funda care sa puncteze si mai bine… partea dorsala. Manecile scurte si criul cu spatele gol fac ca aceasta rochie sa fie potrivita pentru o nunta planificata intr-un restaurant elegant, exclusivist.

Aplicatia din dantela cu model floral ma ajuta sa scap de grija accesorizarii. In consecinta, voi alege o pereche de cercei supradimensionati, parul il voi strange intr-un coc tip balerina, iar geanta plic va fi una extrem de mica.

rochie-de-nunta-senzationala-2rochie-de-nunta-senzationala-3

Rochie tip sirena cu volan

Mergand pe acelasi croi, a doua tinuta este mai indrazneta. Am cautat intentionat un model de rochie-sirena cu spatele gol, pentru ca vara aceasta vreau sa exploatez la maxim acest trend. A doua nunta pe care o am planificata se va tine intr-un spatiu ce are incorporat si o piscina. De aceea, m-am gandit sa duc vestimentatia in zona ultra sexy a mixului dintre rochia cocktail si influente inspirate din designul costumelor de baie.

Rochia Artista Special Time Green este preferata mea, desi am gasit acelasi model si in nuanta de negru si rosu. Insa acest verde smarald ma fascineaza, ca sa nu mai vorbesc de decupajele extrem de originale care imi pun umerii si spatele in centrul atentiei. Din fata, rochia pare una simpla: cu decolteu adanc, fara maneci si petrecuta dupa gat. Insa surpriza este oferita de partea din spate: decupaje generoase, aplicatie din pietre strat si volan ce se intinde de la baza coloanei pana in pamant. Superb!

De aceasta data voi opta pentru o pereche de cercei lungi, asortati cu o bratara supradimensionata. Poseta, desigur va fi un clutch cu aplicatii fine de pietre stras.

rochie-de-nunta-senzationala-4rochie-de-nunta-senzationala-5

Rochia maxi cu broderie

Ultima, insa nu si cea din urma nunta la care voi participa in urmatoarea luna este organizata intr-un mini-palat. De aceea am nevoie de o rochie care sa ma faca sa ma simt precum o printesa si sa fie in ton cu locatia. Am ales doua rochii cu croi maxi, fara maneci si ambele cu spatele gol. Rochia Ana Radu Distinctive Look Black are un decupaj superb, iar modelul Ana Radu Desirability Black imi expune spatele desi are o aplicatie din voal nude.

Ambele rochii au insertii de broderie in zona bustului, ceea ce ofera rochiei o alura de-a dreptul extravaganta si potrivita cu atmosfera unui castel. Broderia aduce influente baroce, lucru de apreciat mai ales ca nu e usor sa calibrezi influentele si tipurile de materiale intr-un astfel de croi.

Ca sa conturez look-ul voi alege sa imi impletesc parul intr-un spic lejer, iar accesoriile cu siguranta vor avea ceva regal in design. Legat de clutch, de aceasta data voi alege o poseta-plic dantelata, neagra. Sper sa nu eclipsez mireasa… ops!

rochie-de-nunta-senzationala-6rochie-de-nunta-senzationala-7

Voilà, intr-o ora mi-am salvat aparitiile pentru urmatoarele luni! Acum trebuie doar sa astept curierul.

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII DE NUNTA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/afla-cum-sa-alegi-rochii-de-nunta-senzationale-in-functie-de-locatia-petrecerii/