dyfashion.ro

Rochiile colorate de ocazie Ella

rochii-colorate-de-ocazie-ella-1
De ce rochii colorate? Pentru ca in sezonul cald, este mult mai simplu sa te incadrezi in peisaj si sa faci o impresie placuta printr-o tinuta colorata, vesela, in nuante vibrante. Pe langa faptul ca vei atrage atentia mult mai usor, vei emana energie pozitiva, optimism si dinamism. Iar daca optezi si pentru modele si texturi elegante, imaginea ta nu poate fi altfel decat perfecta.

Una dintre cele mai sigure optiuni de a te face remarcata in sezonul cald este sa porti rochii colorate de ocazie din dantela. Poate parea dificil sa impaci si culorile vibrante, si eleganta, si designurile usoare, de vara, intr-o singura tinuta, insa cu rochiile din dantela colorata acest lucru poate fi posibil. Dantela este unul dintre cele mai luxuriante si accesibile materiale din industria modei, fiind apreciat in absolut orice anotimp si potrivit pentru cele mai variate categorii de evenimente. Daca alegi sa porti rochii din dantela colorata cu detalii stralucitoare, in design-uri care te avantajeaza, cu siguranta vei impresiona placut si te vei simti bine la orice eveniment din acest sezon.

rochii-colorate-de-ocazie-ella-2

Confectionate integral din dantela brodata manual cu fir de paiete, rochiile colorate de ocazie Ella sunt un accesoriu vestimentar festiv indispensabil verii. Croiala conica le confera abilitatea de a-ti evidentia intr-o maniera dleicata si subtila liniile siluetei, maximizand feminitatea imaginii tale, iar cupele iti infrumuseteaza bustul in asa fle incat sa ai o aparitie seducatoare. In tonuri vibrante de verde smarald sau albastru imperial, rochiile colorate din dantela cu paiete sunt simplu de purtat si accesorizat, fiind prin definitie pretioase. In plus, lungimea midi le confera un grad ridicat de versatilitate in ceea ce priveste codurile vestimentasre aferent mai multor tipologii de ocazii speciale.

Te invitam sa iti alegi modelele favorite de rochii colorate de ocazie, dintre optiunile pe care ti le recomandam, click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-colorate-de-ocazie-pentru-o-vara-de-senzatie/