fashiondays.ro

Tinute de seara la moda vara aceasta

tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-1
Sezonul evenimentelor s-a deschis oficial. Dacă ai deja marcată în calendar o dată importantă, fie o lansare de produs, un festival de film sau un eveniment în familie și nu știi ce ținută să adopți, îți oferim câteva idei pentru a obține un look cât mai rafinat și modern în tonul verii 2016.

tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-2
Fusta lunga roz pastel

Pentru petreceri de companie sau evenimente business, alege o ținută smart casual. Clasica fustă din stofă și cu sacoul simplu sunt soluția la îndemână, însă le poți înlocui cu o bluză cu dantelă sau o bluză din voal asortate cu o pereche de pantaloni de stofă. O bluză elegantă se poate purta, de altfel,  la orice eveniment de seară și cu siguranță nu va trece neobservată.


tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-3
Bluza eleganta cu dantela

Ești invitată la o petrecere de familie, o aniversare sau poate un eveniment social mai puțin formal? O ținută de tip cocktail sau dressy casual poate să fie cea mai indicată.
Celebra little black dress este o soluție, însă poți apela la varianta modernă, cu aplicații aurii care atrage, inevitabil privirile.


tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-4
Rochie neagra cu aplicatii aurii

Sau, poți încerca o altă culoare de efect, cum este de exemplu marsala, propulsată în atenția caselor de modă anul trecut de către Pantone, culoare în mare vogă și anul acesta. O rochie marsala din tafta poate fi purtată cu succes la o nuntă sau la un botez. Accesorizeaza acest tip de rochie cu o pereche de sandale cu toc înalt și barete subțiri.


tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-5
Rochie eleganta din tafta

O seară de vară nu are, însă, neapărat nevoie de un eveniment special pentru a alege o ținută glam. Pentru o ieșire la un restaurant sofisticat alături de persoana iubită sau o seară la un spectacol de gală, o fustă modernă cu imprimeu sau cu aplicații deosebite combinată cu o bluză sau cămașă simplă pot fi alegerea ideală. Alege o pereche de pantofi albi, negri sau nude de tip stiletto.


tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-6
Fusta din neopren cu dantela

O variantă nonconformistă este fusta din tulle pe care o poți asocia la o bluză basic într-o culoare uni și o pereche de pantofi stiletto sau o pereche de sandale simple cu o singură baretă pe picior. Această ținută are un aer retro, care duce ușor către un look parizian.


tinuta-de-seara-la-moda-vara-aceasta-7
Fusta din tulle

O ținută de seară trebuie să țină cont de locație și tipul de eveniment. Dacă nu ești tu cea care lansează invitația, informează-te din timp dacă este vorba, de exemplu de o locație selectă, cine sunt ceilalți invitați sau, dacă este cazul, care sunt preferințele gazdelor.

Descopera si alte produse recomandate, click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/tinute-de-seara-la-moda-aceasta-vara/