dyfashion.ro

Tinute de vara albe ca laptele!

tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-1
Am luat la rand tinutele StarShinerS albe ca laptele si am ales 3 outfit-uri pe care ti le recomand cu mult drag. Sunt albe, croiul este simplu și de efect: unele au aplicatii de sau decupaje, si te asteapta sa le incerci:

Rochie Inciting Look White

Daca ai nevoie de o rochie care sa incite si sa socheze, iti recomand rochia Inciting Look White. Ai aplicatii metalice, unite de snur si un decupaj generos si in zona bustului si a abdomenului. O rochie perfecta pentru o iesire in club, simpla ca design si extravaganta ca aparitie.

tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-2tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-3

Pantaloni Top Secret My Style White

Pentru ca ne plac si costumele deux-piece, am ales o pereche de pantaloni conici, dintr-un material usor elastic, pantaloni Top Secret My Style White. Sunt ultra comozi, croiul este modern si iti permite sa ii asortezi cu o perche de creepers sau sandale „metalice”. Ii poti purta cu o bluza alba fara maneci sau cu un sacou pe sub care sa porti o bustiera alba.

tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-4tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-5

Rochie MissQ Fashionable White

Nu am uitat de rochia alba de zi, stai linistita! Modelul care mi-a placut cel mai mult este rochia MissQ Fashionable White. Desi albul este destul de pretentios, in sezonul calduros acesta este cel mai cautat. Pune in evidenta foarte bine bronzul si atrage mai mult decat trebuie razele solare.

O rochie superba pentru zi, sau chiar seara, potrivita pentru o iesire cu prietene, un brunch, o cina pe o terasa sau chiar pentru un cocktail party de vancata. Desi este cu maneca lunga din dantela o poti purta intr-o zi de vara mai racoroasa sau pentru iesirile de seara.

tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-6tinuta-de-vara-alba-ca-laptele-7

Pentru care forma din alb pur vei opta in aceasta vara?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE HAINE FEMEI ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/alege-albul-pur-pentru-un-look-high-fashion-remarcabil/