dyfashion.ro

Tinute de vara din colectia Sugar Babe

tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-1
Chiar in momentul in care credeam ca am vazut tot ce poate fi vazut in vara aceasta in materie de fashion, iata ca am dat peste colectia Sugar Babe, o colectie hyper, ultra chic si plina de influente dulci precum o acadea!
Daca vrei o vara personalizata cu tinute de vara, inedite din punct de vedere al croiului si imprimeului, te anunt ca ai dat peste o adevarata comoara! Nu stiai cu ce sa te imbraci in concediu? Iata aici cateva bombo-sugestii!

Vrei un set inedit?

Daca adori sa porti setul tricou & fusta, iata  una dintre cele mai dragute modele posibile! Fusta pana, de culoare neagra, purtata in combinatie cu un tricou cu umerii cazuti si broderie unica „Barbie style” este tinuta de care ai nevoie pentru a-ti asigura titlul de Sugar Babe!

Poarta setul StarShinerS Brodat Sugar Babe Darling Black cu o perche de sandale cu toc gros si o geanta cu imprimeu haios si vei avea toate privirile la picioarele tale!

tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-2tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-3

Sau poate te tenteaza un look adolescentin…

Uneori ne mai cuprinde nostalgia, asa ca incercam sa aducem elementele adolescentei in tinuta noastra. Ce ai spune de o fusta tip clos, purtata cu un tricou mono cu broderie? Ei, suna bine, nu-i asa? Dar dacă am mai adauga o pereche de tenisi simpli si o geanta tip sac pe umar? Acum suna de-a dreptul irezistibil!

Stiu ca te tenteaza look-ul adolescentei care se bucura de vacanta de vara, asa ca fa-ti de cap, incearca si combinatia asta, caci e dulce rau!

tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-4tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-5

Ceva inedit, ceva rebel, ceva… plin de buline!

Rochie StarShinerS Sugar Babe Summer Dots Grey este modelul pe care nu trebuie sa il ratezi, daca planifici o escapada relaxanta la mare! Este o rochie spectaculoasa, comoda si hazlie! Griul in combinatie cu rozul bulinelor iti va face ziua mai buna, chiar de la prima privire. Croiul este vintage, mulat in partea superioara si croita in stil clos. Manecile sunt scurte, iar decupajul de la spate este revoltator de indraznet.

Nu mai astepta, click-click si comanda rochia imbulinata!

tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-6tinuta-de-vara-din-colectia-sugar-babe-7

Come on Barbie, let`s go party!

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sugar-love-sugar-babe-tinute-cu-croiuri-dulci-ca-acadeaua/