dyfashion.ro

Top sandale de vara elegante

top-sandale-elegante-1
Prea multe sandale sau prea puține zile de vară?

Cu siguranță, acest anotimp ni se pare prea scurt, însă parcă se comprimă și mai mult atunci când dăm peste o colecție de sandale și nu prea știm ce să alegem mai întâi și ce să cumpărăm mai repede.

Îți propunem câteva repere din fascinanta și bogata lume a sandalelor pe care am putea să le încadrăm ușor într-o listă de must-have-uri ale acestei veri.

O pereche de sandale aurii este extrem de elegantă și poate fi purtată cu ușurință la un eveniment clasic. Fiecare dintre noi își dorește să fie o mică prințesă, iar cu ajutorul unor astfel de sandale vom reuși să obținem un aspect glamour. Pentru serile în care cochetezi cu ringul de dans, poți alege mai degrabă o pereche de sandale cu platformă, mereu în trend și ușor de asortat atât cu ținuta aleasă pentru un eveniment formal, cât și la o ținută casual.

top-sandale-elegante-2 \

Pentru acea parte a sezonului în care suntem departe de șezlong sau orice formă de a lenevi, este obligatoriu să ai în garderobă o pereche de sandale cu talpă joasă. Se găsesc într-o diversitate foarte mare de combinații de culori, imprimeuri și modele cu diverse aplicații.

top-sandale-elegante-3

La mare căutare și în acest sezon sunt sandalele cu animal prinț.

top-sandale-elegante-4

Dacă ești o persoană boemă și îți place stilul de modă inspirat din anii 70, atunci poți să îți achiziționezi o pereche de sandale cu șiret. Acestea îți asigură un look elegant și classy. Poți purta o astfel de pereche de sandale în combinație cu o pereche de boyfriend jeans și un tricou clasic pentru a crea un aspect casual și comod.

top-sandale-elegante-5

Pentru evenimente sau alte momente speciale, sunt extrem de potrivite sandalele cu barete datorită aspectului elegant și deosebit pe care îl au.  În plus, acestea ne dau senzația de picioare lungi și sexy mai ales dacă sunt sandale cu toc înalt. 

top-sandale-elegante-6

Ne plac sandalele pentru că ne oferă lejeritate și ne răcoresc picioarele, reușind în același timp să creeze efecte și apariții hot. Indiferent dacă sunt cu toc, platformă sau talpă joasă, sandalele se potrivesc oricărei persoane asigurând un confort și un aspect deosebit.

top-sandale-elegante-7

Iubim sandalele, de la flip flops cu care numărăm firele de nisip printre degete, la cele mai sofisticate modele create pentru a ne transforma în vedetele unei seri pline de eleganță. Ne plac sandalele în parc, pe plajă, la birou sau în oraș. Ne plac pentru că vin odată cu vara (deși uneori am putea să jurăm că sandalele sunt cele ce aduc vara și în orașul nostru).

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIA DE SANDALE ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/6-modele-de-sandale-pe-care-trebuie-sa-le-ai/