dyfashion.ro

Accesorii pentru o vara Hot

accesorii-pentru-o-vara-hot
Nuantele luminoase si materialele naturale sunt cheia sezonului estival 2016. Formele sunt organice si pline de viata! Si pentru a fi cat mai feminine, femeile aleg sa poarte balerini sau sandale albe cu accente metalice si genti din fibra naturala pentru a crea un look cat mai aerisit de vara.
Accesorii Cool pentru o vara Hot

Tonurile de alb si argintiu se regasesc in colectia ECCO pentru vara 2016.  Materialele sunt de cea mai buna calitate, fie ca vorbim de piele naturala sau de material textil din fibre organice, creand astfel un tot unitar cu natura, in perfecta armonie si concordanta.

Sandale sport pentru femei ECCO Offroad Lite sunt usor de asortat, au o nota feminina si sunt in mare voga! Daca incaltamintea mai are si cateva accente metalice, precum sandalele ECCO Bluma, atunci ea reprezinta accesoriul ideal daca alegi sa porti o rochie lunga sau o pereche de blugi rupti. In orice caz, aceste sandale vor fi companionul tau ideal pe toata durata verii, pentru ca sunt foarte usoare si iti pastreaza picioarele intr-un mediu aerisit si racoros.

sandale-sport-pentru-femei-1sandale-sport-pentru-femei-2

Dar pentru zilele calduroase de vara, atunci cand te afli in vacanta sau la servici, sandalele cu platforma ECCO Touch 45 WS sunt alegerea perfecta! Pielea de un alb stralucitor si cu detalii metalice a sandalelor cu platforma ECCO Freja Silver Metallic este in tendinte, facand din aceste sandale piesa de rezistenta din garderoba ta de vara.

sandalele-cu-platforma-ecco-touch-45-wssandale-casual-femei

Atunci cand mergem in vacanta, fie ca vizitam un oras nou sau alegem sa ne petrecem timpul pe litoral, ne gandim doar la cooling refreshments: inghetata, apa marii, o bere rece sau sabotii albi din piele perforate ECCO Toffel!

saboti-din-piele

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/accesorii-cool-pentru-o-vara-hot/