answear.ro%20

Alege-ti rochia in functie de zodia ta!

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-1
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ce rochie ti se potriveste! Fiecare personalitate vine sub un semn zodical care, de multe ori, ne dicteaza modul in care reactionam si ne purtam.

Citindu-mi zodiacul pe luna aceasta mi-a venit ideea sa fac un mic calendar zodiacal in materie de outfit-uri pentru fiecare zodie in parte, asa, ca sa ne distram putin si sa vedem cum putem transpune caracteristicile fiecarei zodii in tinute ultra fashionable!

Sa vedem care sunt cele mai potrivite rochii pentru primele trei semne zodicale:

BERBEC

Principalele calitati ale zodiei berbecului sunt: increderea in fortele proprii, curajul, determinarea si incapatanarea. O astfel de femeie clar are nevoie de artilerie grea atunci cand vine vorba de garderoba, de tinute care sa ii redea cel mai bine personalitatea. Femeia nascuta sub semnul berbecului este orientata spre actiune, iar outfit-urile acesteia trebuie  sa o ajute sa se miste in voie, fara compromisuri.

In materie rochii de vara, rosul este clar culoarea ce pune in valoare femeia berbec. Fie ca e vorba de o rochie de seara eleganta si extravaganta, fie ca e vorba de o rochie chic de zi, culoarea focului sublinieaza caracterul pasional al acesteia.

Rochie eleganta - Rochie Princess Fame Red

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-2alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-3

Rochie de zi - Rochie Fofy Fashionable Red

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-4alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-5

TAUR

Este un semn zodiacal care are ca semn definitoriu pamantul, de aici rezultand caracteristici precum: loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare. Principala preocupare a femeii taur este confortul, fie emotional sau financiar. Femeile nascute sub aceasta stea, prefera tinute in culori mai calme, neutre, chiar pamantii. Se simt atrase se influentele indie si folk, ce aduc traditionala legatura cu natura in outfit si de texturi unice sau aplicatii stralucitoare.

Desi culoarea este una mai calda si mai putin stridenta in comparatie cu rosul aprins specific primului semn zodiacal, femeia taur alege tinute indraznete si extravagante, care le tradeaza atentia sporita oferita calitatii si confortului.  Iata doua alegeri potrivite pentru acest semn:

Rochie eleganta - Rochie StarShinerS Mermaid Charm Brown

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-6alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-7

Rochie de zi - Rochie PrettyGirl Spicy Day Brown

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-8alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-9

GEMENI

Iata ca intalnim si un semn de aer. Gemenii ca semn zodiacal sunt recunoscuti pentru dorinta de a invata constant ceva incitant, pentru capacitatea de comunicare cu cei din jur si pentru rapiditatea cu care deprind noi abilitati. Se afla sub semnul Planetei Mercur, planeta ce incurajeaza diplomatia, ingeniozitatea, dar si siretenia. Femeile nascute sub acest semn isi utilizeaza farmecul si feminitatea ca arma principala pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Stilul Gemenilor este unic si plin de farmec, adorand extravaganta si detaliile unice. Nu urmeaza trend-urile,adesea se razvratesc impotriva principalelor tendinte mizand pe origianalitate, insa aparitiile lor sunt intodeauna spectaculoase. Prefera haine de calitate, iar stilul lor este simplu si adesea elegant.

Iata doua potentiale alegeri potrivite pentru aceasta zodie:

Rochie eleganta - Rochie Sherri Hill 50239 Nude

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-10alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-11

Rochie de zi - Rochie Artista Romantic Fantasy Blue

alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-12alege-rochia-in-functie-de-zodia-ta-13

Acestea sunt doar primele 3 semne zodiacale transpuse in semne de moda. Pentru ca sunt multe de povestit, urmatoarele articole le dedic celorlalte semne zodiacale, asa ca stai pe aproape!

Sursa articol:
http://starsblog.ro/zodiacul-modei-stii-ce-rochii-ti-se-potrivesc-in-functie-de-zodia-ta/