answear.ro%20

Alege-ti pantofii preferati online!

sandale-femei-online-1
De fiecare data cand suntem puse in fata unui raft de pantofi de dama, cu greu ne putem decide care pereche sa fie norocoasa castigatoare! Sunt atat de multe modele, incat ne pierdem capul si fara sa stam prea mult pe ganduri plecam acasa cu minim 3 perechi.
Apoi ii incercam, savuram momentul in care ii incaltam pentru prima oara si de cele mai multe ori purtam pantofii doar o data, caci ies rapid din tendinte. Pasul urmator: ii depozitam pana la urmatoarea tura de curatenie in garderoba… Deloc sanatos!

Tocmai pentru a ne feri de astfel de situatii, iata care sunt cele mai iubite modele de pantofi de dama din aceasta vara! Alege cu incredere, caci modelele sunt atemporale si extrem de versatile!

Iata cele mai hot modele de pantofi de dama:

Sandalele „gladiator”- cu sau fara toc

Cele mai apreciate sandale din aceasta vara sunt cele tip gladiator! Combinatia de barete gorase si snururi fine este de-a dreptul irezistibila! Indiferent de culoarea pe care o alegi, sandalele gladiator sunt potrivite pentru orice tip de tinuta.

In cazul in care optezi pentru o rochie eleganta, poti alege o pereche de sandale gladitoar inalte pana la genunchi. Daca preferi sa mergi la office intr-o pereche de pantaloni capri, atunci poti alege modelul cu toc mic sau fara toc. Nu-ti fie teama, ambele modele sunt ultra fashionable!

Sandale Top Secret Street Fashion Black
sandale-femei-online-2sandale-femei-online-3
Sandale Top Secret Golden Godess Gold
sandale-femei-online-4sandale-femei-online-5
Sandalele cu snur pe picior

Sandalele de dama cu snur pe picior le-am iubit inca de anul trecut, de cand au intrat in moda strazii cu o forta incredibila! Sunt extrem de comode si extravagante! Snurul delicat, legat in jurul gleznei sau pe intreaga pulpa a piciorului, este un detaliul extrem de chic.

Acest gen de sanda arata bine si la un pantalon de vara si la un pantalon office. Sa nu mai spunem de modul unic in care poate completa o rochie de vara cu imprimeu floral!

Sandale Top Secret Perceptive Black

sandale-femei-online-6sandale-femei-online-7

Sandalele cu platforma

Sandalele cu platforma sunt o manifestare noastalgica a trend-ului ce a caracterizat moda anilor `90: oriunde intorceai capul vedeai sandale sau ghete cu platforme uriase. Noile modele de sandale cu platforme sunt dovada faptului ca design-ul este unul care a trecut testul vremii. In vara aceasta trebuie sa incerci acest model: iti alungeste picioarele, dand senzatia de picioare de gazela lungi si tonifiate!

Se potrivesc de minune cu un costum office de vara sau cu o rochie scurta cu buline haioase. Daca ai in garderoba o pereche de Palazzo- pants, nu ezita sa asortezi o preche de sandale cu platforma, caci efectul este senzational!

Sandale Nobleness Black
sandale-femei-online-8sandale-femei-online-9

Sandale Nobleness Rosa
sandale-femei-online-10sandale-femei-online-11

Ce ai decis? Care sunt tocurile ce iti vor completa garderoba in aceast sezon?

VEZI COLECTIA DE INCALTAMINTE ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sus-pe-tocuri-alege-ti-pantofii-preferati-chiar-de-pe-starshiners-ro/