fashiondays.ro

Alege-ti tinuta in functie de zodia ta!

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-1
Caracteristicile fiecarei zodii sunt adevarate surse de inspiratie pentru fiecare dintre noi, iar pe masura ce aflam mai mult despre personalitatea fiecarui semn, intelegem mai bine preferintele noastre fata de anumite culori, texturi si imprimeuri.

RAC

Racul este o zodie de apa, iar cele nascute sub aceasta stea au ca principal motto: `simt, traiesc`. Guvernatorul acestei zodii este Luna, planeta ce ofera mister personalitatii feminine si invaluie prezenta acesteia intr-o aura romantica. Femeia rac este sensibila, timida si o romantica incurabila, personalitate ce este transmisa si garderobei, vestimentatiei de zi cu zi. Acestea dau dovada de imaginatie si incearca sa o manifeste intr-un mod cat mai delicat, fiind o adevarata sursa de inspiratie pentru cei din jur.

Iata cateva piese care vin ca turnate pe silueta femeii rac:

Rochie de zi >> Rochie PrettyGirl Flower Crush White

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-2alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-3

Salopeta eleganta >> Salopeta Fofy Midsummer DarkBlue

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-4alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-5

LEU

Pe aceeasi tenta comportamentala cu Berbecul, leoaica este plina de pasiune si incapatanare. Este oricand pregatita sa isi ocupe locul pe tron si nu se da in laturi de la nicio provocare. Zodia este guvernata de verbul `a vrea`, iar femeile nascute sub acest semn se asigura ca iau toate masurile necesare pentru a-si transforma dorintele in realitate si obiectivele profesionale in reusite! Leoaica se simte perfect in lumina reflectoarelor, avand atitudinea unei adevarate dive, fiind extrem de exuberantie si excentrice in ceea ce priveste vestimentatia.

Iata cateva tinute care completeaza perfect portretul unei invingatoare:

Rochie de seara >> Rochie Sherri Hill 50610 Black

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-6alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-7

Rochie office >> Rochie LaDonna Perfect Square Cream

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-8alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-9

FECIOARA

Femeile nascute sub semnul Fecioarei sunt orientate spre analiza, sunt foarte organizate si urmaresc chiar si cele mai mici detalii. Din acest considerent, tinutele trebuie sa fie perfecte pana la ultima cusatura! Stilul de viata ordonat si planificat al acestora se transmite si la nivel de vestimentatie, unde se opteaza pentru forme si linii clare, culori echilibrate. Fecioarele sunt orientate spre ceilalti, spre a aduce o schimbare in viata celor din jur, fiind un model pentru cei care le admira determinarea.

Cauta echilibrul in fiecare moment al vietii lor, chiar si in vestimentatie, optand pentru simplitate si detalii cheie care dau farmec tinutei. Iata aici cateva recomandari pentru femeia nascuta sub acest semn zodiacal:

Rochie maxi de vara >> Rochie PrettyGirl Romance Venice Grey

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-10alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-11

Salopeta de vara casual >> Salopeta Top Secret Inventive Grey

alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-12alege-ti-tinuta-in-functie-de-zodia-ta-13

Ce spui? Ce tinuta ti se potriveste zodiei tale?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/afla-ce-iti-spune-zodia-despre-garderoba-ta-azi-despre-rac-leu-fecioara/