dyfashion.ro

Bluze rafinate, extrem de versatile

bluze-rafinate-extrem-de-versatile-1
Pentru o vara chic, iti recomand doua bluze rafinate, extrem de versatile, care devin un exemplu de integrare a mai multor trenduri:

Bluza PrettyGirl Eternal Joy

Poti alege intre 3 nuante atunci cand vine vorba de bluza de dama Bluza PrettyGirl Eternal Joy: un roz pudrat,  un rosu intens sau alb perfect. Croiul este unul delicios si pe care il poti aborda pentru o zi la office. Modelul urmeaza liniile clasice ale unei camasi de dama, insa reinventeaza modelul adaptandu-l nevoii de „chic” a oricarei femei. Partea din spate este o adevarata surpriza: in locul taieturii drepte avem o mica trena, bogata in falduri!

Bluza PrettyGirl Eternal Joy este o alegere inspirata pentru a petrece o zi la office sau chiar la facultate, in cazul in care mai urmezi cursuri. Doamnelor, sa nu va fie teama sa purtati acest model, caci nu este dedicat numai domnisoarelor, ci tuturor femeilor indiferent de varsta! Modelul este extrem de versatil, iar paleta de culori face modelul extra accesibil pentru orice gust!

bluze-rafinate-extrem-de-versatile-2bluze-rafinate-extrem-de-versatile-3

Bluza PrettyGirl Dessert

Ce spui de o bluza-desert? Da, stiu ca zambesti, dar aceasta bluza este atat de fina, precum un mousse de ciocolata cu fructe de padure. Este un deliciu demn de curtea regala! Iti propun sa porti bluza Bluza PrettyGirl Dessert atunci cand simti ca ai nevoie de un element care sa iti indulceasca ziua. Poti alege intre verde, roz intens sau alb, in functie de eveniment. Materialul este de-a dreptul diafan! Extra fin la atingere si matasos, iar faldurile aplicate in jurul decupajului de la spate fac aceasta bluza una de exceptie!

Nu ezita sa o porti la o plimbare romantica, la un cocktail sau chiar la office. Pentru evenimente speciale poti opta pentru culorile vibrante, iar pentru office poti alege modelul pe alb.

bluze-rafinate-extrem-de-versatile-4bluze-rafinate-extrem-de-versatile-5

Care model te tenteaza cel mai mult?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE BLUZE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/2-bluze-de-dama-ce-iti-vor-contura-silueta-intr-un-mod-inedit-iata-le/