dyfashion.ro

Cum arata rochia ta de basm?

cum-arata-rochia-ta-de-basm-1
Fiecare dintre noi s-a visat cel putin o data in ipostaza de printesa sau s-a imaginat ca o Cenusareasa moderna care peste noapte devine o aparitie ravisanta ce farmeca privirile tuturor. Uneori nici nu ne gandim ca o tinuta ne poate face sa ne simtim ca parte dintr-un basm, iar ideea de a juca un rol de printesa ne vine dupa ce vedem filme ce ne inspira sa visam si sa fim mai jucause.

Acesta este si cazul meu. Zilele trecute am vizionat fimlul `Cinderella`, o pelicula ce a incalzit inimile multor romantice incurabile. Pe langa faptul ca m-am indragostit de poveste, de cuplul print-printesa, am ramas fara rasuflare in momentul in care am vazut rochia de bal a Cenusaresei.

Dupa ce am terminat de urmarit filmul si am lasat emotiile si lacrimile la o parte, mi-am propus sa imi achizitionez si eu o rochie de basm, care sa ma faca sa ma simt precum o printesa. Pentru ca merit si eu sa traiesc intr-o lume feerica, unde totul e posibil. Si nu a durat mult pana sa gasesc ceea ce cautam chiar in magazinul online StarShinerS.

Rochie Sherri Hill 50086 Turquoise

Am decis sa merg pe un model ce imbina clasicul cu influente moderne indraznete. Inca din prima clipa am simtit ca rochia Rochie Sherri Hill 50086 Turquoise este cea care ma va transforma intr-o printesa, chiar daca as purta-o la o serata selecta in anul 2016 si nu intr-o lume atemporala precum un regat scos din basme.

Am dorit sa pastrez culoarea albastra ca punct in jurul caruia sa imi construiesc tinuta de basm. Mi-am dorit voal delicat, insa cu mai putin volum, caci nu as vrea sa o eclipsez pe Cenusareasa. Am avut de ales intre mai multe culori, insa turcoazul este cel care m-a atras cel mai tare si nu doar pentru faptul ca anul acesta este in mare voga albastrul, ci pentru ca este o culoare regala.

cum-arata-rochia-ta-de-basm-2

Ce m-a atras la acest model este modul in care Sherri Hill a ales sa se joace cu voalul in partea superioara, dand senzatia de `corset innodat`. Prin cutele realizate cu maiestrie, modelul da senzatia unui material texturat, ceea ce nu poate starni decat admiratia!

Corsetul nu presupune decolteu adanc, pe cand spatele este pus in evidenta de un decupaj in V. Bretelele sunt destul de late, iar logica din spatele acestora este simpla: sustin o rochie destul de bogata in material, fiind decorate cu margele albastre.

cum-arata-rochia-ta-de-basm-3

Rochia are un element excentric ce ii da savoare si o face irezistibila, pe langa culoarea superba si materialul extravagant: sirurile de margele care pica intr-un mod delicat peste umeri. Acest element aduce o nota oarecum orientala, facand rochia demna de o printesa! Talia este punctata de o banda cu aplicatii stralucitoarea realizate din aceleasi margelute delicate pe care le gasim si in zona umerilor.

Daca aceste elemente nu sunt de ajuns ca sa te conving ca mi-am gasit rochia de basm, iti mai spun ceva: modelul este prevazut cu o mica trena! Acum, cu siguranta am bifat  toate detaliile care transforma o rochie de gala intr-o rochie pretioasa demna de o printesa!

cum-arata-rochia-ta-de-basm-4

Te-am vrajit si pe tine cu acest model? Spune-mi, cum arata rochia ta de basm?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/o-rochie-de-poveste-demna-de-o-cenusareasa-moderna/