answear.ro%20

Cum te imbraci la festival/ concert?

cum-te-imbraci-la-festival/concert
S-a dat startul festivalurilor și concertelor verii 2016! Fie că te pregătești să mergi la Untold, Summer Well , la concert Rihanna sau Sia, trebuie să ai o ținută perfectă în care să te simți comod și să arăți trăznet!

Am făcut un scurt research în ceea ce privește must have-urile verii 2016 în materie de festivaluri și concerte și am ajuns la concluzia că sunt câteva piese care nu trebuie să îți lipsească dacă vrei să fii la înălțime. Așadar, atunci când începi să îți construiești o ținută trebuie să te asiguri că o să conțină cel puțin unul din următoarele:  franjuri, dantelă, pălărie supradimensionată, botine stil cowboy, ochelari de soare funky. Dacă găsești o modalitate să le combini pe toate într-un stil original e și mai bine! Mai jos găsești câteva sugestii de outfit-uri alese de mine. Sper să îți placă!

Fustă din dantelă TOP SECRET
Fustă din dantelă TOP SECRETFustă din dantelă TOP SECRET
Fusta bej din dantelă este ideală pentru festival sau concert dacă o combini cu o pereche de sandale gladiator. Nu o să îți fie cald și o să fii sexy. Alege însă acest model doar dacă fizicul ți-o permite. Nimeni nu ar vrea să vadă niște picioare cu celulită într-o fustă mini, nu-i așa?

Rochie cu franjuri TOP SECRET
Rochie cu franjuri TOP SECRETRochie cu franjuri TOP SECRET
Rochia neagră este ideală dacă vrei să ascunzi unele părți ale corpului și dacă vrei să arăți mai suplă. O poți asorta cu o pereche de sandale joase sau cu o pereche de botine stil cowboy și cu o pălărie supradimensionată.

Rochie albă din dantelă NISSA

Rochie albă din dantelă NISSARochie albă din dantelă NISSA

Dacă vrei să mergi la sigur și să nu dai greș, alege o rochie albă din dantelă! Vei fi feminină și te vei simți confortabil. O poți purta cu o pereche de sandale joase sau cu o pereche de pantofi sport și cu bentiță din flori pe cap.

Pantaloni scurți din dantelă TOP SECRET
Pantaloni scurți din dantelă TOP SECRETPantaloni scurți din dantelă TOP SECRET
În cazul în optezi pentru o pereche de pantaloni scurți, aceștia trebuie să fie din dantelă sau din denim. Îi poți asorta cu o pereche de sandale gladiator sau cu o pereche de cizme și cu un maieu larg.

Indiferent ce outfit alegi să porți, important este să te simți bine și să se potrivească stilului tău. Nu uita de ochelarii de soare care sunt indispensabili indiferent de ținută și de loțiunea cu factor de protecție solară dacă evenimentul are loc ziua. Acum că am rezolvat problema hainelor, nu rămâne decât să îți urez distracție plăcută!

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/07/19/cum-ne-imbracam-la-festivalconcert/