dyfashion.ro

Denim-ul, mereu la modă!

denim-ul-mereu-la-moda-1

Anul acesta se vorbește foarte mult despre denim. Denim-ul, chiar dacă este mai mereu la modă și nu trebuie să lipsească din garderoba noastră, are momente în care se retrage din lumina reflectoareloe sau revine puternic, cum este cazul anul acesta.

Dacă nu ai nicio piesă din denim în garderobă, atunci articolul acesta perfect pentru tine! Îți spun cum să îți construiești garderoba fix cu piesele importante și cu ajutorul lor îți vei putea desena ținute potrivite pentru orice fel de “dress code”.

Denimul este versatil! Îl poți purta la birou, în diverse combinații, îl poți alege pentru o plimbare în parc sau pentru o seară în oraș, cu prietenii.

Camașa din Denim

denim-ul-mereu-la-moda-2

Cauți o cămașă pe care să o poți asorta rapid și ușor? Atunci alege o cămașă din denim, pe care o poți purta și într-o ținută semi-elegantă ori pentru o ținută de weekend cu adidași în picioare.

O poți purta și peste un tricou alb și să o înnozi în talie sau descheiată. Este genul de cămașă pe care o cumperi acum și o poți purta lejer încă două-trei sezoane!

Dacă ai deja o cămașă din denim, trebuie să îți iei cât mai curând una. Nu te vei mai sătura de ea!

Rochia din Denim

denim-ul-mereu-la-moda-3

Știi zilelea alea în care trebuie să ieși în oraș și nu ai absolut nicio dorință de a sta și de a te aranja prea mult?

Atunci, o rochie simplă, din denim este perfectă pentru tine! Pur și simplu, deschizi dulapul, o alegi, o pui pe tine, adaugi puțin parfum, te încalți și ai ieșit din casă, ca o divă.

Și nimeni nu își va da seama că te-ai îmbrăcat în doar câteva minute. Acesta este farmecul hainelor din denim. Oricât de puțin timp ai sta să te pregătești, vei arăta absolut fabulous în ele.

Vezi ce alte rochii din denim, la reducere, mai sunt pe FashionUP!,click aici

Vesta din Denim

denim-ul-mereu-la-moda-4

Știi ce urăsc uneori?! Când îmi aleg hainele pentru o ieșire și realizez că oricât de bine le-aș potrivi parcă lipsește ceva: acea pată de culoare sau elementul care să atragă atenția cu adevărat.

Uneori poți merge pe niște accesorii, o eșarfă, ori o geantă, dar alteori poți alege ceva mai îndrăzneț și să porți o vestă din denim. E bine să o ai în garderobă și de fiecare dată când vei avea nevoie de o piesă “wow”, o iei și o porți!

Vezi ce alte veste din denim, la reducere, mai sunt pe FashionUP!click aici

Pentru el?!
denim-ul-mereu-la-moda-5

În caz că trebuie să te ocupi și de ținuta lui, înainte de a ieși din casă pentru a vă întâlni cu prietenii, denimul este atât de folositor!

Fie că vorbim de o pereche de blugi, ori de o cămașă, trebuie să te asiguri că are în garderobă astfel de articole și îl vei putea “aranja” în câteva secunde pe el și apoi să te poți concentra mai mult pe tine.

Doar nu vrei să îți fure el lumina reflectoarelor?

Vezi ce alte cămăși bărbătești din denim, la reducere, mai sunt pe FashionUP!click aici

Denimul este o investiție pe termen lung, o achiziție pe care te poți baza câțiva ani buni! Tot ce trebuie să faci este să le cumperi atent, cu grijă și să te asiguri că vei avea cu ce să le porți, indiferent de sezon și apoi să ai grijă și să îți întreții hainele, conform recomandărilor.

Dacă ai grijă de el, denimul îți va fi alături necondiționat!

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/04/26/piese-denim-trebuie-garderoba-2016/