answear.ro%20

Imbracaminte femei de la KVINNA

imbracaminte-femei-de-la-kvinna-1

Pe FashionUp a sosit un nou brand de îmbrăcăminte! Este vorba despre KVINNA, un brand cu produse create și fabricate în România. Seriile sunt scurte, unicate și încurajează femeile să fie originale și diferite.

M-am îndrăgostit pe loc de produsele lor! Croiul are linii simple, materialele sunt de calitate, iar piesele vestimentare sunt versatile. Am făcut un research rapid și am aflat că ideea de la care a plecat tot conceput este faptul că fiecare femeie vrea să se simtă deosebită, iar vestimentația este modul prin care își poate exprima unicitatea.  În ceea ce privește numele brandului, cuvântul “kvinna” este înrudit etimologic cu “queen” și înseamnă în limbile nordice “femeie”.

Eu mi-am comandat deja câteva piese pe care le ador și plănuiesc să mai adaug în garderoba mea și altele! Am făcut o selecție cu favoritele mele și le las aici, poate îți plac și ție!

imbracaminte-femei-de-la-kvinna-2

Ce-mi place cel mai mult la această rochie este faptul că poate fi purtată în diverse contexte, în funcție de cum o accesorizezi. De exemplu, cu o pereche de pantofi stiletto și cu o geantă încăpătoare, o poți purta la o întâlnire de afaceri sau la birou, iar cu o pereche de sandale și cu o geantă plic o poți purta la garden party.

imbracaminte-femei-de-la-kvinna-3

Vesta este unul dintre must have-urile acestei veri, iar acest model de la Kvinna cu imprimeu geometric este versatil și clasic. Pentru un look stylish, o poți purta cu o pereche de pantofi oxford și cu un rucsac din piele.

imbracaminte-femei-de-la-kvinna-4

Fusta midi este unul dintre articolele mele favorite din ultimul timp. Este classy și nu se va demoda niciodată. Am ales modelul pe negru pentru că îmi dă mai multă libertate să mă joc cu accesoriile și este potrivit pentru mai multe evenimente, însă plănuiesc să îmi cumpăr și una colorată, în ton cu vara.

Abia aștept să văd cu ce noutăți mai vin cei de la KVINNA! Sunt sigură că ne vor surprinde în continuare la fel de plăcut. Eu susțin brandurile românești și am încredere că produsele autohtone sunt originale și de calitate! Tu?

Vezi articole de imbracaminte femei din Colectia KVINNA, click aici

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/07/07/descopera-kvinna-pe-fashionup/