dyfashion.ro

Despre Colecția Sugar Babe

despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-1
Sunt momente girly când, aici la sediu, ne întâlnim la o cafea și discutăm câte în lună și în stele apoi…vine inspirația și creionăm rapid pe foaie o idee sclipitoare- să nu cumva să ne scape. Sunt cele mai frumoase momente, sunt momentele pe care dorim să le multiplicăm astfel încât, tu, cititoarea și clienta noastră să ai siguranța că îți vei găsi, dacă nu acum, cel puțin în COLECȚIA NOUĂ, de vineri, exact haina care îți lipsește!

Și ce facem cu inspirația de moment?

Prima dată o analizăm, ne punem zeci de întrebări și doar atunci când nu găsim motive care să ne determine să renunțăm la ea, o punem în aplicare.  În spatele StarShinerS, sunt femei exact ca tine, femei care își doresc să arate bine pe toată perioada zilei: la serviciu, la o ieșire cu fetele în oraș, la o întâlnire cu persoana iubită și oriunde vom fi invitate. You name it
Sunt zile când te trezești și vrei o ținută casual cu un pic de „piper”- ceva care să te scoată din clișeul jeans + tricou= love, nu-i așa?

Și ce faci atunci?

Prima dată faci o vizită până la dressing – vezi ce ai și ce trebuie să mai cumperi. E sezon estival? Atunci nu trebuie să îți lipsească pantalonii scurți, fustele, topurile, tricourile sau rochiile. Suntem siguri că le ai deja în garderobă. Anul acesta am observat- că moda străzii a decis- au revenit blugii rupți. Deci cei de anul trecut trebuie să facă cunoștință cu o foarfecă înainte să iasă din casă. După ce i-ai rezolvat, pune ochii pe un tricou brodat! De ce? Broderiile realizate de StarShinerS în parteneriat cu liniile Brodează.ro arată…mmm…excelent, iar când mesajul ți-aduce aminte de păpușa preferată a copilăriei- imaginația este tot ce trebuie ca să le combini pentru un rezultat plin de originalitate.

despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-2despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-3

despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-4despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-5

Rochii Sugar Babe? Oh, yeah!

De câte ori ți se întâmplă să admiri persoane necunoscute pe stradă, datorită alegerilor vestimentare?  Sunt acele persoane care nu se îmbracă la modă dar știu să aleagă hainele care stau ca turnate pe corpul lor. Fii și tu una dintre ele, alege o rochie Sugar Babe! Ediția este limitată!

despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-6despre-colectia-sugar-babe-by-starshiners-7

Bine de știut:

Broderiile colecției Sugar Babe by StarShinerS sunt realizate în parteneriat cu Brodează.ro.
Știai că o broderie are o durată de viață foarte mare, iar timpul de realizare este de aproape 3 ore?
Colecția Sugar Babe este Ediție Limitată și se poate accesa la următorul link: Sugar Babe by StarShinerS

Sursa articol:
http://starsblog.ro/povestea-colectiei-cu-broderie-sugar-babe-by-starshiners-inside-out/