dyfashion.ro

Doua rochii de dama sclipitoare

doua-rochii-de-dama-sclipitoare-1
Vreau sa te ajut sa scapi din capcana tinutelor fara personalitate si sa iti sugerez doua rochii de dama sclipitoare, pentru ca tu sa ai parte de o intrare spectaculoasa care sa atraga toate privirile. Imi doresc ca tu sa ai o vara sclipitoare indiferent de modul in care alegi sa ti-o petreci.

Iata aici 2 tinute care pun in valoare orice silueta bine bronzata:

Rochie Sherri Hill 1956 Burgundy / Green

Chiar daca mergi in club, tinuta ta trebuie sa fie perfecta! Nu trebuie sa renunti la stilul tau extravagant din cauza caldurii, de aceea rochia fara maneci, scurta si cu aplicatii din pietre spectaculoase devine o adevarata declaratie de stil.

Croiul iti pune in evidenta bustul si talia, modelul realizat din pietre oferind iluzia de subtiere a taliei. Modelul ales il poti gasi pe StarShinerS in doua nuante fanteziste: burgund si verde. Indiferent de alegerea facuta, nu ai cum sa dai gres cu o asemenea rochie splendida!

Ca sfat rapid pentru accesorizare: renunta la colier si lasa complexitatea rochiei sa iti puna in evidenta linia umerilor si a gatului. Alege o bratara supradimensionata si un inel asortat. Impactul… spectaculos!

doua-rochii-de-dama-sclipitoare-2doua-rochii-de-dama-sclipitoare-3

Rochie Sherri Hill 1981 Grey

Inca un model remarcabil: Rochie Sherri Hill 1981 Grey. Am ales sa merg tot pe tenta unui model fara maneci si `incarcat ` cu pietre deosebite, insa de aceasta data aplicatia de voal face legatura dintre rochie si gat, atat in fata cat si la spate. Rochia este o combinatie intre voal si aplicatii stralucitoare, croiul fiind scurt. Desi extravaganta, poate fi purtata atat in club cat si la o ocazie speciala, precum nunta sau un cocktail party.

Ca accesorizare iti recomand sa make it big! Alege o pereche de cercei-ciucur, lungi, care sa duca tinuta over the top. Mai spectaculos decat atat, nici sa poate!
Eleganta, rafinament si stil, acestea sunt elementele care iti vor face intrarea una de neuitat. Si nu uita ca viata e prea scurta pentru a purta tinute plictisitoare!

doua-rochii-de-dama-sclipitoare-4doua-rochii-de-dama-sclipitoare-5

Vezi Colectia de Rochii Sherri Hill, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/o-vara-sclipitoare-petrecuta-in-stil-mare-in-stilul-sherri-hill/