dyfashion.ro

Fusta tutu sau tulle - alegerea chic!

fusta-tutu-sau-tulle-1
Prințese, zâne sau balerine ne-au încântat copilăria și ne-au modelat idealul de femeie firavă și totuși puternică. Grațioase, elegante și speciale în orice privință, imaginea lor de poveste este definită de mereu prezenta fustă vaporoasă, pufoasă, ușoară și plină de senzualitate, fusta tutu sau tulle.

Și totuși, poveștile parcă sunt mai vechi în memoria colectivă decât istoria acestui material al cărui început îl găsim nu departe în trecut, ci undeva prin secolul 18, într-un oraș francez de unde își trage și numele: Tulle.

Odată apanajul scenei și al poveștilor, fustele din tulle au devenit mainstream dându-ne ocazia să ne punem creativitatea la încercare, asortându-le în ținute care să atragă atenția și să ne pună în evidență personalitatea. Vara este momentul perfect pentru a le adopta în garderobă. Găsim numeroase modele și culori de astfel de fuste online. Să experimentăm, deci!

fusta-tutu-sau-tulle-2

Cu ajutorul unei fuste din tulle roz prăfuit poți crea cu ușurință o ținută pentru nuntă sau pentru orice eveniment important, care presupune un anumit cod vestimentar. Asorteaz-o cu un corset sau o cămașă din voal și niște pantofi stilleto eleganți pentru a obține o prezența rafinată.

fusta-tutu-sau-tulle-3

Schimbă registrul și alege alături de o fustă midi din tulle, o geacă din piele și poate chiar niște botine army sau o jachetă denim cu pantofi sport pentru a da naștere un contrast puternic între imaginea fetiței balerină și cea a femeii puternice, decise să obțină ce își dorește. Mixul de încredere și fragilitate are un efect garantat în orice context.

fusta-tutu-sau-tulle-4

O fustă neagră din tulle și dantelă este cel mai ușor de asortat și se poate accesoriza cu o pereche de sandale cu barete subțiri și un top simplu. Îți poate pune excelent în valoare talia.

fusta-tutu-sau-tulle-5

Pentru femeile încrezătoare, pline de optimism, care doresc să iasă din anonimat, o fustă roșie din tulle este ideală. Alege această culoare, dar fii pregătită pentru toate privirile pe care le vei atrage.

fusta-tutu-sau-tulle-6

O fustă midi din tulle poate fi purtată atât de persoanele suple, cât și de către cele plus-size. Datorită faptului că este vaporoasă, ascunde defectele și te face să uiți de complexe.

fusta-tutu-sau-tulle-7

Nu trebuie neapărat să fii o balerină sau o adolescentă pentru a putea purta o fustă din tulle. Acestea  sunt adevărate capodopere care merită toată prețuirea datorită rafinamentului și eleganței pe care le emană.

Fuste online, oferta actualizata si preturile click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/fuste-din-tulle-alegerea-chic-pentru-sezonul-cald/