answear.ro%20

Parfumuri Nino Cerruti

parfum-nino-cerutti-1

Apa de toaleta Image 75 ml pentru femei (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de toaleta /
Cerruti Image Femme este o esenta feminina, o oaza de prospetime si exotism. Notele exotice aduc o umbra de mister si dorinta. Lsati-va purtata de fantezie si exotismul locurilor indepartate.Note varf: iasomie, para, smochin, piper;Note de mijloc: menta, aldehide, lamaie, condimente;Note baza: mosc, vetiver, lemn, cihlimbar.




OFERTA COMPLETA PARFUMURI ORIGINALE PENTRU FEMEI AICI



parfum-nino-cerutti-2

Apa de toaleta Cerruti 1881 100 ml pentru femei (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de toaleta
Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor.Compozitie:Note de varf: crin, iasomie, bergamota, mimoza, violeta, iris, trandafir;Note de mijloc: narcisa, geranium, coriandru, iasomie, tuberoza, iris, portocala;Note de baza: lemn de santal, ambra, vanilie, mosc, cedru.





parfum-nino-cerutti-3

Apa de parfum Cerruti 1881 blanche 50 ml pentru femei (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de parfum /
Versiunea feminina a Cerrutti 1881 Edition Blanche radiaza cu note de mimoza ce pare a fi culeasa de pe varful muntelui Esterel, dar si cu note de heliotrop. Vanilia voluptoasa si moscul alb adauga o nota carnala acestui parfum al placerii. Elegant, alunecos, solar, acest parfum este un simbol al senzualitatii si feminitatii contemporane.Autenticitatea, eleganta si legatura cu natura sunt atributele pe care Cerruti le pastreaza in parfumurile sale.Cerruti 1881 Edition Blance a fost creat de Annick Menardo.Note de varf: bergamota, coacaze, frunze de violeta;Note de mijloc: momoza, heliotrop;Note de baza: vanilie, mosc.



parfum-nino-cerutti-4

Apa de toaleta Cerruti Pour Homme 50 ml (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de toaleta
Perfect pentru barbatul matur, Cerruti Pour Homme a fost lansat in 2007 si creat de Michel Girard si Gilles Romey.Compozitie:Note de varf: bergamota, mandarina;Note de mijloc: busuioc, coriandru, anason;Note de baza: lemn de santal, lemn de guaiac, cedru.






parfum-nino-cerutti-5

Apa de toaleta Cerruti 1881 Acqua Forte 75 ml pentru barbati (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de toaleta
Cerruti 1881 Pour Homme Acqua Forte este un parfum unic, potrivit barbatilor sofisticati. Un parfum cu note lemnoase si aromatice ce va atrage atentia celor din jur datorita elegantei sale. Cerutti 1881 pour Homme completeaza perfect o tinuta de seara oferindu-i unicitate intr-un mod discret care va fi totusi remarcat de cei din jur. Compozitie:Note de varf: ienupar, chiparos, cuisoare, lamaie, lavanda, busuioc, bergamota, tarhon, rozmarin;Note de mijloc: trandafir, Ylang-Ylang, coacaz;Note de baza: brad, lemn de santal, mosc, cihlimbar


OFERTA COMPLETA PARFUMURI ORIGINALE PENTRU BARBATI AICI


parfum-nino-cerutti-6

Apa de toaleta Cerruti Image 100 ml pentru barbati (Nino Cerruti)

cosmetice / Parfumuri>Apa de toaleta
Cerruti Image este un parfum proaspat-picant, cu o aroma armonica, energica si rafinata. Notele de top ale parfumului contin frunze proaspete de barbancia, combinate cu pere si piper negru. Inima bate in ritm de iasomie proaspata, sustinuta de baza lemnoasa de vetiver, mosc si chihlimbar.Compozitia:Note varf: frunze de barbancia, frunze de mesteacan, pere William, menta, bergamota, ulei de lamaie, piper negru;Note de mijloc: frunze de smochin, iasomie, lemn de gaiac;Note baza: chihlimbar, mosc, vetiver din Haiti, lemn de cedru, patchouli, lemn de santal.