dyfashion.ro

Piese vestimentare la modă vara aceasta

piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-1
Chiar cred că pentru a fi în tendințe vara aceasta, nu trebuie să golești magazinele! Trebuie doar să faci cumpărături în mod inteligent.  Am selectat pentru tine 5 piese must have, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.  Ține doar de tine cum alegi să le combini!

Având aceste 5 piese în garderobă, îți vei putea alcătui ținute pentru toate evenimentele verii! În plus, articolele sunt clasice, așa că nu trebuie să te ingrijorezi că se vor demoda în timp!

1. Salopeta

O piesă vestimentară la modă vara aceasta este salopeta. Fie că alegi un model cu print colorat sau unul uni, cert este că te vei simți foarte confortabil. Modelele cu o croială lejeră/ fluidă sunt cele mai apreciate în acest sezon. Dacă ești în căutarea unei ținute feminine și comode în același timp, salopeta te poate scoate din încurcătura! O poți purta în diferite contexte:  la plajă, în oraș sau la evenimente elegante, în funcție de model. Uite pe ce salopete am pus ochii, de pe site:


piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-2
Vezi colectia de salopete fashionup, click aici


2. Fusta Midi

Fustele de lungime medie, până la genunchi sau peste genunchi, au revenit la modă! Pot fi asortate cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc,  pentru a obține un look classy și feminin. În funcție de tipul siluetei, poți alege un model mulat pe corp sau cloș. Iată câteva modele care mi-au plăcut:


piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-3
Vezi colectia de fuste fashionup, click aici

3. Rochia Maxi

Piesa care cu siguranță nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei vara aceasta este rochia maxi. Există o multitudine de modele, pentru toate gusturile. Sunt vaporoase, colorate și foarte feminine. Rochiile maxi de zi pot fi asortate cu o pereche de sandale joase sau cu platformă, iar cele elegante de seară cu o pereche de sandale cu toc înalt. Eu le am deja pe acestea:


piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-4
Vezi colectia de rochii fashionup, click aici

4. Cămașa albă

Clasică, versatilă și mereu în tendințe, cămașa albă este și vara aceasta una dintre piesele de rezistență. Poate fi asortată atât la fuste, cât și la pantaloni și te poate scoate din încurcătură atunci când rămâi fără inspirație. O poți purta la birou, în oraș și chiar la evenimente elegante, atâta timp cât o accesorizezi corespunzător.


piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-5
Vezi colectia de camasi dama fashionup, click aici

5. Pantalonii largi

Probabil ai observat deja că, sezonul acesta se pune accentul pe comoditate, pe materialele fluide și croiul lejer. Pantalonii largi se numără și ei printre must have-urile verii și sunt ușor de asortat. În funcție de cum îi combini, poți crea un look lejer sau sofisticat.

piese-vestimentare-la-moda-vara-aceasta-6
Vezi colectia de pantaloni fashionup, click aici

Acum că ai aflat care sunt cele 5 piese must have în această vară, nu mai lipsește decât să alegi ce ți se potrivește pentru a-ți construi o garderobă în tendințe. Ce altă piesă crezi că ar trebui să fie must have sezonul acesta?

Sursa articol:
http://blog.fashionup.ro/2016/07/05/tendinte-vara-2016-5-piese-must-have/