answear.ro%20

Piese vestimentare la pret de vacanta!

piese-vestimentare-la-pret-de-vacanta-1
Daca este ceva ce iubim pe lumea asta mai mult decat a merge la shopping este… a merge la shopping si a gasi piesele favorite la reducere! Da, cred ca visul fiecareia dintre noi este acela de a gasi piesa la care viseaza de atata timp, la un pret ultra accesibil. De data aceasta mi-am dedicat cateva ore pentru a face un top al celor mai vanate produse din aceasta vara, pe care le poti gasi pe StarShinerS.ro la un pret de vacanta!

Iata care sunt cele mai iubite piese din aceasta vara si pe care orice fashionista le vaneaza:

Rochiile brodate manual

Oricine prefera un look original care sa iasa in evidenta indiferent de ocazie. Detaliile conteaza, iar cu cat sunt mai delicate si inedite, cu atat tinuta te va pune intr-o lumina splendida. Tocmai pentru ca eleganta sta in detalii, rochiile brodate sunt cele mai iubite piese, fiind apreciate pentru delicatetea detaliilor. Broderiile sunt fine si modelele extravangante, de aceea rochia brodata manual este alegerea numarul unu in randul femeilor ce isi doresc o garderoba cu personalitate!

rochie-brodata-manual-1rochie-brodata-manual-2

Pyjama pants – pantalonii cu imprimeu ultra colorat

Cine a spus ca o tinuta nu poate fi si comoda si fashionable in acelasi timp? Pantalonii pyjama style ne demonstreaza ca eleganta poate fi combinata cu confortul. Acesti pantaloni ultra comozi au intrat in moda cu o forta uimitoare si nu se lasa scosi de pe street walk prea curand. Materialele sunt ultra fine, imprimeurile originale, iar croiul cu talie inalta- inspirat din croiul pantalonului tip Palazzo, oferind impresia de alungire. Sunt perfecti pentru o tinuta smart casual sau chiar pentru concediu.

pantaloni-cu-imprimeu-ultra-colorat-1pantaloni-cu-imprimeu-ultra-colorat-2

Tricourile TOP SECRET

Tricourile de dama din colectia TOP SECRET sunt o alta alegere inspirata pentru care femeile isi doresc o tinuta cu tenta minimal, cu edgy touch. Imprimeul unicat propus de colectia TOP SECRET transforma tricoul dintr-o piesa anosta, intr-o piesa ce poate da savoare unei tinute casual office sau smart casual. Acesta poate fi purtat la un pantalon capri, impreuna cu un sacou office. Poate chiar impreuna cu o fusta cu croi tip creion, aducand o tenta urbana outfit-ului business.

tricou-top-secret-1tricou-top-secret-2

Blugi de dama

Unul din cele mai puternice trend-uri ale acestui sezon, mai bine spus, ale ultimelor decenii este: denimul. Chiar daca vorbim de o jacheta din denim, o rochie din blug sau o pereche de blugi, vorbim de piese ce nu se demodeaza odata cu trecerea timpului. In ultimul an a luat amploare trend-ul blugilor stil capri, lungi pana la glezna, fie skinny sau boyfriend style. Indiferent de stil, acest model de blugi de dama este unul irezistibil, posibilitatea de asortare fiind impresionanta.

Si in aceasta vara blugii au fost pe val si promit sa isi pastreze locul in top chiar si la toamna. Nu sta pe ganduri, asigura-te ca ai cel putin 4 modele de blugi cu croi unic si nuante vibrante!

blugi-de-dama-la-promotie

Cui nu-i plac hainele la preturi promotionale?

piese-vestimentare-la-pret-de-vacanta-2

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cele-mai-vanate-piese-vestimentare-acum-la-pret-de-vacanta/