dyfashion.ro

Rochia albastra de ocazie Timea

rochia-albastra-de-ocazie-timea-1
Noua colectie de vara Miss Grey iti aduce numeroase modele de rochii albastre de ocazie, potrivite pentru toate gusturile, in asarochie-albastra-de-ocazie fel incat este imposibil sa nu gasesti cel putin una care sa iti placa si pe care sa doresti sa o adaugi garderobei tale festive. Scurte, midi sau lungi, rochiile albastre de eveniment au farmecul lor deosebit, care le transforma in accesorii vestimentare luxuriante indiferent de momentele in care alegi sa le porti sau de preferintele tale, ori de maniera in care le accesorizezi.

Chiar daca rochiile albastre ti se par a fi mult prea pretentioase pentru tine, trebuie sa stii ca varietatea imensa de culori, modele si texturi iti permite sa iti gasesti cel putin un model de astfel de rochie care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere si care sa te avantajeze. In plus, rochiile albastre elegante pot fi accesorizate cu usurinta in cele mai creative combinatii, astfel ca achizitionarea unui astfel de accesoriu vestimentar nu face decat sa reprezinte un plus pentru garderoba ta.

Confectionata din voal fin cu insertii laterale de tul, rochia albastra de ocazie Timea scurta poate fi purtata cu succes la diverse categorii de evenimente, incepand de la nunti si pana la botezuri sau petreceri aniversare. Spatele gol, in combinatie cu bustul fronsat si decolteul in V, iti asigura un plus de senzualitate si feminitate, in vreme ce croiala de tip clos iti pune in evidenta talia.

rochia-albastra-de-ocazie-timea-2

Vezi si alte modele de rochii de ocazie, click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-albastre-de-ocazie-pentrut-toate-preferintele/