dyfashion.ro

Rochia Artista Sugar Love Red

rochie-artista-sugar-love-red-1
Imi era dor de o rochie eleganta, puternic colorata, care sa iasa in evidenta, de aceea am ales sa incerc modelul rochia Artista Sugar Love Red!

Rochia Artista Sugar Love Red

In momentul in care participi la un eveniment special precum o nunta, un cocktail, o premiera la opera sau chiar la o intalnire romantica intr-un restaurant exlusivist, trebuie sa ai in vedere ca outfitul tau este precum o opera de arta: menita sa fie admirata in toata splendoarea sa!

Ce poate fi mai pasional decat o rochie rosie cu croi tip sirena? Nimic nu depaseste acest standard al elegantei, asa ca nu ezita sa alegi rochia rosie atunci cand te simti ca ai intrat intr-o incurcatura vestimentara sau esti indecisa!

rochie-artista-sugar-love-red-2rochie-artista-sugar-love-red-3

Modelul Artista Sugar Love Red iti scoate in evidenta intr-un mare stil! Modelul tip sirena iti pune in valoare bustul, iti subtiaza talia si posteriorul este scos in evidenta de croiul mulat pe solduri care devine evazat de la genunchi in jos. Talia este accentuata de o banda de pietre stras aplicate pe un voal negru care puncteaza perfect si talia si soldurile.

Desi decolteul lipseste, ai parte de un decupaj in V in partea din spate, care este destul de adanc si subliniaza inca o data personalitatea rochiei si desigur a celei care o poarta.

Lady in red

Ce ai spune daca ai asorta rochiei o pereche de pantofi cu platforma, cu toc ultra inalt si varf decupat? Da, lady in red, de sus pana jos! Pantofii  Mineli Boutique Beloved Red sunt perfecti pentru o astfel de rochie cu temperament vulcanic!
 Pantofii  Mineli Boutique Beloved Red  Pantofii  Mineli Boutique Beloved Red

Daca te-am convins sa alegi acest model, nu uita sa ne trimiti poze de la evenimen! Si asigura-te ca alegi un ruj rosu pasional si un tus negru intens. Vei avea parte de o aparitie sublima precum o opera de arta!

Sursa articol:
http://starsblog.ro/lady-in-red-rochia-perfecta-pentru-o-fire-pasionala/