dyfashion.ro

Rochia de seara scurta bordo Timea

rochia-scurta-de-seara-bordo-timea-1
Atunci cand te decizi ca vrei sa adaugi garderobei tale festive o rochie de seara scurta, trebuie sa o alegi cu foarte mare atentie, in rochie-de-seara-scurta-bordoasa fel incat sa te distingi, la evenimentele la care participi, de invitatele care poarta rochii lungi. Astfel, rochia ta scurta de seara trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa iti imbrace silueta intr-o maniera perfecta, minimizand toate defectele si atrang atentia asupra atuurilor tale fizice, si in asa fel incat sa nu iti permita sa treci neobservata. Desi pare dificil, acest lucru poate fi usor obtinut daca ai grija la detalii, aici fiind incluse si accesoriile pentru care optezi.

O sugestie cu ajutorul careia nu ai cum sa dai gres si sa nu impresionezi la ocaziile deosebite sunt rochiile de seara scurta bordo. Culoarea anului in 2015, nuanta marsala se numara inca printre preferintele de top ale oricarei femei si ale designerilor vestimentari, indiferent de sezon. Bogata, luxurianta si usor misterioasa, culoarea marsala adauga unei rochii de seara scurte un farmec aparte, imposibil de trecut cu vederea.

In noua colectie de vara Miss Grey, am creat un model de rochie de seara scurta bordo pe care cu siguranta il vei indragi, atat pentru versatilitatea lui, cat si pentru eleganta sa. Confectionata din voal fin, rochia de seara scurta bordo Timea are bustul fronsat si spatele gol, fapt care aduce o nota de senzualitate si rafinament imaginii tale. Insertiile laterale de tul iti asigura doza de originalitate de care ai nevoie pentru a impresiona, in vreme ce fusta in clos iti confera o alura diafana si usor romantica. Ideala pentru numeroase categorii de evenimente, rochia de seara scurta bordo Timea este un accesoriu vestimentar care isi va face cu usurinta loc in garderoba ta festiva, si pe care il vrei indragi instantaneu.

rochia-scurta-de-seara-bordo-timea-2

Te invitam sa descoperi rochiile scurte de seara marca Miss Grey, din cea mai noua colectie.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-scurte-bordo-definitia-elegantei/