dyfashion.ro

Rochia de seara turcoaz Kora

rochie-de-seara-turcoaz-1
Perfectiunea este dificil de obtinut, dar nu imposibil. Daca vrei sa arati ireprosabil intr-o rochie de seara turcoaz, asigura-te ca alegi un model care te avantajeaza si care iti flateaza silueta, pe de o parte, si care te incanta din punct de vedere vizual si calitativ, pe de alta parte. Pentru ca faptul ca iti indragesti rochia de seara pe care o porti te ajuta sa adopti o atitudine pe masura, iar acest lucru se va reflecta in imaginea si aparitia ta.

Poate te intrebi de ce vorbim despre rochiile de seara turcoaz si nu despre rochiile de seara in culori clasice. Iar raspunsul, cel mai probabil, il stii deja: pentru ca abundenta evenimentelor speciale in timpul verii este una ridicata, iar in acest context, orice tinuta festiva trebuie sa se diferentieze de celelalte prin culoare si textura. Iar o rochie de seara turcoaz nu numai ca se incadreaza perfect in peisajul de vara, dar are un farmec aparte datorat nuantei sale inedite. In combinatie cu texturi diafane si rafinate, insa, ea se transforma intr-o bijuterie pretioasa pe care cu siguranta iti doresti sa o ai.

rochie-de-seara-turcoaz-2

Confectionata integral din voal fin, rochia de seara turcoaz Kora este un accesoriu vestimentar cre va face senzatie la orice eveniment deosebit. Bustul fronsat ii asigura originalitatea de care are nevoie pentru a se distinge chiar si prin simplitate, in vreme ce croiul feminin, in stil A-line, iti minimizeaza defectele si maximizeaza calitatile. Spatele gol, in combinatie cu decolteul in V, iti asigura o alura usor senzuala, iar culoarea superba a voalului fin vaporos o transforma intr-o piesa vesimentara pe care  vei indragi instantaneu. Stralucitoare purtata in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, rochia de seara tucoaz din voal fin se poate transforma in piesa de senzatie a evenimentelor acestei veri.

Tu ce modele de rochii de seara turcoaz din voal ai alege sa porti la evenimentele speciale?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-seara-turcoaz-din-voal-fin/