answear.ro%20

Rochia de seara verde Kora

rochia-de-seara-verde-kora-1
Simple, dar in acelasi timp de o feminitate debordanta, rochiile verzi de seara ne farmeca prin eleganta lor sublima. Complimentate la cele mai deosebite evenimente, rochiile de seara verzi nu pot sa lipseasca din garderoba ta festiva, asta daca iti doresti sa te faci remarcata prin aparitii de exceptie.

De nelipsit in sezonul estival, rochiile verzi de seara reusesc sa arunce asupra purtatoarei un optimism debordant, un dinamism si o atitudine luxurianta care potenteaza efectul spectaculos al unei rochii lungi de seara. Daca alegi modelul potrivit pentru tine, te poti bucura de momente de nepretuit in rochia ta verde de seara. In mod paradoxal, rochiile de seara verzi sunt simple dar in acelasi timp sofisticate si feminine, iar daca sunt accesorizate corespunzator, pot sa iti confere imagini de poveste.

Iata propunerile noastre de rochii verzi de seara, pentru acest sezon: poti opta pentru delicatete si rafinament cu rochia de seara verde Kora. Confectionata integral din voal fin, rochia se face remarcata in primul rand datorita nuantei superbe de verde cu accente smarald. Croiul in stil A-line ii confera abilitatea de a-ti urmari subtil liniile corpului, evidentiindu-ti bustul prin contrast cu decolteul adanc si spatele decupat. Misterioasa si seducatoare, rochia de seara verde iti ofera, prin plicatia pretioasa din talie, un reper de accesorizare si un plus de stralucire. Poart-o in combinatie cu accesorii aurii, si nu vei face decat sa atragi numeroase complimente si sa iti creezi amintiri memorabile la orice eveniment special.

rochia-de-seara-verde-kora-2rochia-de-seara-verde-kora-3

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-verzi-de-seara-pentru-momente-de-nepretuit/