answear.ro%20

Salopeta din dantela, piesa irezistibila!

salopeta-din-dantela-piesa-irezistibila-1
Cum sa ma plictisesc de garderoba de vara cand sunt atat de multe posibilitati de a construi un outfit atragator? Nu am cum, iar dovada este una simpla: magazinul online StarShinerS are grija sa imi ofere saptamanal colectii noi, irezistibile, care imi provoaca imaginatia si imi antreneaza cardul!
Piesele StarShinerS sunt atat de atractive si accesibile ca pret, incat mi-am propus ca saptamanal sa achizitioneaz cel putin o piesa de vara!

Saptamana aceasta am descoperit in noua colectie Summer Breeze o salopeta delicioasa, realizata din dantela: Salopeta Artista Mirific Look Yellow.

Salopeta Artista Mirific Look Yellow

Salopeta de dama, asa cum am zis si pana acum, este un item ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. O putem considera the little black dress in materie de tinute potrivite pentru vara.

Ce ador la aceast model este faptul ca nu urmeaza liniile deja cunoscute in materie de salopete de dama, ci propune un design nou, fresh, adaptat femeii moderne. Partea superioara iti pune in evidenta linia umerilor, croiul fiind fara maneca. Volanele aplicate peste bust sunt cele care dau farmecul intregii salopete, aducand un twist exotic intregului look.

Pentru a sublinia armonios silueta, volanele care ofera iluzia de latire a umerilor sunt echilibrate de cordonul alb aplicat in talie. Acesta este decorat cu o fundita si margelute delicate.

salopeta-din-dantela-piesa-irezistibila-2salopeta-din-dantela-piesa-irezistibila-3

Un aspect pe care il urmaresc la marea majoritate a tinutelor este legat de existenta buzunarelor, iar acest model trece cu brio testul! Salopeta de dama Artista Mirific Look Yellow este prevazuta cu 2 buzunare elegante.

Fiind realizata dintr-un material asociat cu eleganta si rafinament, salopeta Artista Mirific Look Yellow este o alegere inspirata pentru o ocazie speciala precum un cocktail, o iesire in club, un day party si chiar participarea ca invitat la o cununie civila cu toate ca pantalonul este scurt!
Modelul este disponibil in doua culori ce iti vor pune in evidenta bronzul proaspat dobandit: galben si alb.

Salopeta Artista Mirific Look White

salopeta-din-dantela-piesa-irezistibila-4salopeta-din-dantela-piesa-irezistibila-5

Ce culoare ti se potriveste?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE SALOPETE ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/salopeta-din-dantela-wow-o-noua-piesa-irezistibila/