dyfashion.ro

Rochii rosii scurte de eveniment

Rochii rosii scurte de eveniment 1
Rochiile rosii scurte ne duc cu gandul instantaneu la esenta feminitatii insasi. Pasionale, elegante si de un farmec irezistibil, rochiile rosii de eveniment sunt o optiune cu care poti sa mergi la sigur, atunci cand vine vorba de alegerea unei tinute festive pentru cele mai speciale ocazii din viata ta. Da, indiferent de tonul pielii, de nuanta parului sau a ochilor, exista cate o rochie rosie perfecta pentru fiecare femeie in parte. Pentru ca rochiile rosii par a fi create pentru toate femeile care isi doresc sa lase tinuta lor sa vorbeasca despre personalitatea pe care o au.

In combinatie cu accesoriile aurii sau argintii, rochiile rosii scurte de eveniment se transforma in adevarate bijuterii vestimentare, care te vor aduce in centrul atentiei indiferent unde alegi sa le porti, generand un farmec similar rochiilor rosii lungi. Rochiile rosii scurte, in plus, sunt preferabile celor lungi mai ales pe perioada verii, cand confortul este esential chiar si in ceea ce priveste tinutele festive. In plus, acestea sunt foarte versatile, in ciuda faptului ca ies atat de usor in evidenta: le poti purta in combinatie cu accesorii negre, albe, nude, sau chiar color-block - precum verde, galben, violet sau albastru, in functie de gradul de creativitate si indrazneala pe care vrei sa il afisezi.

Rochii rosii scurte de eveniment 2

Pentru acest sezon, recomandarea noastra consta intr-o superba rochie rosie scurta confectionata din voal fin, intr-o interpretare moderna pentru fashionistele care isi doresc sa se faca remarcate prin stil si eleganta la cele mai speciale evenimente. Rochia rosie scurta Calanthe se face remarcata, pe langa culoarea inedita, de o vibranta exceptionala, prin design-ul modern, cu fusta petrecuta si bustul fara maneci. Pliurile de la nivelul fustei iti asigura o alura usor romantica, iar aplicatiile florale din zona bustului iti confera un farmec feminin deosebit si o nota de originalitate care va atrage atentia oricarui privitor. In combinatie cu un colier statement si cu un sal, cu sandale cu toc sau balerini, rochia rosie scurta Calanthe iti va aduce numeroase complimente la evenimentele speciale ale acestei veri.

Tu ce rochii rosii scurte preferi, dintre modelele pe care ti le recomandam?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-scurte-de-eveniment-pentru-tinute-desavarsite/