dyfashion.ro

Tinute de plaja elegante

TINUTA-DE-PLAJA-ELEGANTA-1
Cand plecam in vacanta avem tendinta de a lua cu noi acele haine care ne fac sa ne simtim cat mai comod, rochii de plaja care ne usureaza bagajul si pantaloni scurti de voal care sa ne puna in evidenta bronzul. Cu toate acestea, nu toate avem inspiratia de a pune in bagaj rochii de plaja tip batic, realizate din material satinat, caci ne gandim ca la plaja nu trebuie sa ai parte de o aparitie eleganta, ci de una cat mai comoda excluzand eleganta.
Ei bine, am o veste: rochia-esarfa iti poate oferi un outfit admirat de intreaga plaja si este si ultra comoda, plus ca nu trebuie sa renunti la eleganta!

De ce le numesc rochii-esarfa? Pentru ca sunt realizate dintr-un material satinat, usor, ce pica larg pe silueta ta, dandu-ti alura unei regine, iar imprimeul te duce cu gandul la un batic de vara. Modelul este cunoscut in intreaga lume si iubit pentru finetea cu care se aseaza pe trupul proaspat bronzat, fara a irita pielea sau a se lipi de costumul de baie.

Iata cateva modele pe care pur si simplu le ador:

Rochie MissQ De Plaja Beach Party White

Modelul este absolut superb! Rochia este croita in stil maxi, larg, cu forma asimetrica si decupaj larg in zona umerilor. Modelul tip fluture este croiul datorita caruia manecile, in cazul acestei rochii, sunt lungi. Materialul este unul vaporos si putin transparent, facand rochia MissQ De Plaja Beach Party White sa fie perfecta pentru o zi la plaja sau o plimbare cu yacht-ul.

Combinatia minimala alb-negru poate fi dezechilibrata de purtarea unui costum de baie ultra colorat pe sub aceasta rochie de plaja sau, o alta alegere, poate fi si un costum de baie in culori complementare rochiei.

TINUTA-DE-PLAJA-ELEGANTA-2TINUTA-DE-PLAJA-ELEGANTA-3

Rochie MissQ De Plaja Beach Party Blue

Ti-am pregatit o rochie care te va face sa te simti in Hawaii! Croiul este identic cu cel prezentat mai sus, insa imprimeul este unul floral, ultra fashionable care te va face sa te simti o adevarata zeita a verii. Imprimeul este realizat in mod abstract, conturand din tuse de culoare frunzele si petalele florilor, facandu-ti astfel outfitul sa fie de neuitat!

Poti purta rochia cu un costum de baie cu puternice influente navy. Aceasta va fi o adevarata surpriza, atunci cand vei lasa rochia la o parte si te vei pregati de plaja. In cazul in care vrei sa pastrezi tendinta florala a tinutei, poti alege un costum de baie exotic cu imprimeu floral bogat in culori.

TINUTA-DE-PLAJA-ELEGANTA-4TINUTA-DE-PLAJA-ELEGANTA-5

VA RECOMANDAM COLECTIA DE HAINE DE PLAJA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/de-acum-iesirile-la-plaja-sunt-mai-elegante/