dyfashion.ro

Tinute de vara cu buline

tinuta-de-vara-cu-buline-1
Ca orice stil devenit clasic, și moda bulinelor vine și trece, revigorată mereu de moduri noi de a le imprima și combina pe diverse tipuri de materiale.

Când purtăm buline? Ar fi de evitat într-o ocazie cu o anumită sobrietate, fie el și un interviu într-un domeniu mai rigid, însă poate transmite creativitate și energie atunci când te întâlnești cu o persoană dragă sau vrei să impresionezi într-un cerc de oameni creativi.Bulinele înseamnă o feminitate gingașă și jucăușă, iar ținutele pe care le alegem, trebuie potrivite ca atare.

Cel mai ușor mod de a purta bulinele este pe rochii. Clasica îmbinare alb și negru își găsește energia și latura jucăușă într-o rochie neagră cu buline albe. O astfel de rochie,  vaporoasă, cu decolteu rotund și pliuri în talie este perfectă pentru o seară eleganță, dar destinsă.

tinuta-de-vara-cu-buline-3
Rochie neagra cu buline
Pentru că este vară și căldura este tot mai mare, căutăm mereu evadarea în natură. În agitația orașului, nimic nu ne relaxează mai bine decât o plimbare în parc alături de prieteni. Pentru o astfel de ocazie, bulinele sunt perfecte, mai ales așezate pe o fustă neagră midi din voal.

tinuta-de-vara-cu-buline-4
Fusta neagra din voal cu buline
Foarte ușor de purtat și accesorizat, această fustă îți conferă feminitate și lejeritate datorită benzii elastice din talie și croielii în cloș. De asemenea, vâscoza din care este confecționată te va face să simți că plutești. Dacă îți place să porți fuste midi, aceasta este alegerea perfectă pentru vara toridă care se anunță!
tinuta-de-vara-cu-buline-5
Geanta piele naturala cu buline
Office nu înseamnă mereu sobru, ba dimpotrivă. Pentru a mai schimba tonul zilelor monotone, este bine să ai în dulapul tău o bluză cu buline confecționată din vâscoză, cu mânecă scurtă și în aceeași combinație de culori alb-negru. Chiar dacă alegem o fustă sau dacă optăm pentru o pereche de pantaloni, această bluziță va da stil ținutei și cu siguranță ne vom simți mai feminine.
tinuta-de-vara-cu-buline-6
Bluza office alba cu buline
Pentru o cină romantică, rochița verde cu buline va face ca seara ta să fie perfectă. Este confecționată din vâscoză elastică și are un decolteu rotund. Materialul elastic face din această rochiță o ținută lejeră și ușor de purtat. Este rochița perfectă pentru a-ți pune în valoare atuurile. Cu siguranță vei atrage privirile tuturor, nu doar ale iubitului tău.
tinuta-de-vara-cu-buline-7
Rochie verde cu buline
Bucură-te de anotimpul cald și alege hainele sau accesoriile care să-ți ofere confortul de care ai nevoie.
tinuta-de-vara-cu-buline-8
Pantofi verzi din piele naturala
Și nu uita: bulinele au propria energie pozitivă care se revarsă în modul cum zâmbești și felul în care trăiești fiecare clipă.

VA RECOMANDAM TINUTELE PENTRU FEMEI DE LA AMA FASHION, CLICK AICI

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/tinute-de-vara-cu-buline/