dyfashion.ro

Tricouri de vara de la Blancheporte

tricou-de-vara-de-la-blancheporte-1

Tricou cu maneci fluture

Moda Femei / Tunici
Un tricou care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. Guler rotund. Maneci fluture largi. Umeri cazuti. Baza usor rotunjita. Lungime 74 cm aprox. 100% vascoza. Disponibil pe marimi mari.







tricou-de-vara-de-la-blancheporte-2

Tricou cu imprimeu stele

Moda Femei / Tunici
Tricou cu guler in V accesorizat cu fronseuri. Maneci lungi. Baza dreapta. Lung. de la 61 la 67 cm in functie de marime. 100% bumbac.



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI


tricou-de-vara-de-la-blancheporte-3

Tricou uni cu maneca scurta

Moda Femei / Tricouri si topuri
Romantic dupa dorinte, acest tricou este animat cu pliuri frumoase cusute in fata. Alegeti modelul favorit dintr-o gama de culori vitaminizate. Tricou cu guler rotund, accesorizat cu pliuri si fenta cu nasturi. Maneci scurte. Baza rotunjita. Lung.aprox. 67 cm. 100% bumbac.




tricou-de-vara-de-la-blancheporte-4

Tricou cu imprimeu flori

Moda Femei / Tunici
Tricou cu guler rotund cu despicaturi si siret de legat.Incretituri fantezie pe umeri. Maneci lungi. Baza incretita. Lung. de la 65 la 71 cm in functie de marime. 100% bumbac.






tricou-de-vara-de-la-blancheporte-5

Tricou cu imprimeu si mineci scurte

Moda Femei / Tunici
Frumoas, sublim, formidabil... Aceast tricou va va cuceri. Tricou cu imprimeu cu un guler barcuta cu finisaj frumos. Maneci scurte. In spate cu o fanta inchisa prin nasture. Baza dreapta. Lungime 74 cm aprox. 100% poliester.





tricou-de-vara-de-la-blancheporte-6

Tricou scurt cu imprimeu si guler patrat

Moda Femei / Tricouri si topuri
Tricou scurt usor cambrat.Guler patrat.Maneci lungi. Baza usor rotunjita. Imprimeu frumos si tigheluri contrastante. Lung. de la 61 la 67 cm in functie de marime. 100 % bumbac cu cusatura 1x1, de o calitate remarcabila.



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

tricou-de-vara-de-la-blancheporte-7

Tricou perle cu maneci despicate

Moda Femei / Tricouri si topuri
Pur si simplu divin, acest tricou este impodobit cu un feston de perle si cu despicatii seducatoare la maneci... Tricou cu guler rotund cu aplicatii de perle si de paiete din metal pe fata. Maneci scurte despicate de la umeri. Baza dreapta. Lung. Aprox. 64 cm. Jerseu 95% vascoza, 5% elastan.




tricou-de-vara-de-la-blancheporte-8

Tricou motive grafice cu maneci scurte

Moda Femei / Tricouri si topuri
Un tricou cu motive grafice negru/alb foarte sic cu un mix de puncte, dungi si uni pentru un plus de originalitate! Tricou cu motive grafice. Imprimeu pe fata cu un joc de puncte, de dungi si uni. Pe spate uni. Guler rotund. Maneci scurte. Umeri cazuti cu spate uni. Baza dreapta. Lung. aprox. 63 cm. Material 95% vascoza, 5% elastan.


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

tricou-de-vara-de-la-blancheporte-9

Tricou in dungi

Moda Femei / Tricouri si topuri
Un tricou lejer si confortabil din tesatura grofata. Guler barcuta foarte feminin. Maneci scurte. Baza dreapta. Lungime 62 cm aprox. Tesatura este usor de intretinut. 95% poliester, 5% elastan.






tricou-de-vara-de-la-blancheporte-10

Tricou guler rotund si umeri din macrame

Moda Femei / Tricouri si topuri
Impodobit cu un macrameu superb pe umeri si disponibil intr-o gama insorita... iata un mic tricou fata de care nu poti sa ii rezisti! Tricou cu guler rotund, cu detalii din macrameu la spate care se extind pe umeri. Mici pliuri pe fata. Baza dreapta. Lung. aprox. 65 cm. 100% bumbac.




tricou-de-vara-de-la-blancheporte-11

Tricou guler rotund din reiat multicolor

Moda Femei / Tricouri si topuri
Tricou ce ofera un joc frumos de reiat multicolor foarte dinamic! Tricou din reiat cu guler rotund liber. Din reiat complet fata, spatele si manecile scurte. Baza dreapta. Lung. aprox. 67 cm. Jerseu 85% bumbac, 15% poliester.





tricou-de-vara-de-la-blancheporte-12

Tricou fantezie

Moda Femei / Tricouri si topuri
Un tricou fantezie cu guler seducator, frumos decupat si impodobit cu perle. Maneci scurte cu inchidere prin nod. Baza dreapta. Lungime aprox 64 cm. 50% bumbac, 50% modal.