dyfashion.ro

Bluze Amelie Suri pentru femei

bluza_femei_amelie_suri_1

Bluza femei, multicolora, cu maneca scurta, Flower Power Blouse, Amelie Suri

Bluze femei
Material: saten cu print floral.Compozitie: 75% vascoza, 25% nylon.Culoare: multicolor.Curatare: spalare manuala usoara.Descriere: Bluza este confectionata din saten de vascoza cu imprimeu floral. Bluza are croiala clasica in partea de sus, cu peplum in partea de jos. Manecile sunt  3/4.Recomandari de stil: poarta acesta bluza speciala, eleganta si foarte moderna impreuna cu  o fusta creion marsala si accesorii deosebite. Creati un look sofisticat si chic cu un minim de efort.


bluza_femei_amelie_suri_2

Bluza femei, neagra, cu maneca evazata, Fiesta Poppy, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza din jerseu de bumbac cu aplicatie mac din tulle realizat manual. Bluza are maneca evazata suprapusa.Material: jerseu.Compozitie: 95% bumbac, 5% elastan.Curatare: spalare manuala usoara cu apa calduta.Culoare: negru.


OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


bluza_femei_amelie_suri_3

Bluza femei, neagra, Abstract, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza  potrivita unei tinute casual, dar si eleganta,  cu imprimeuri asimetrice, combinatie de culori alb negru si o pata de culoare rosie.Compozitie: 95% bumbac;5% spandex.Culoare: alb, negru, rosu.Curatare: spalare manuala usoara sau spalare automata la 30 grade.Dimensiuni model: 89-65-90 / 1,80 m (bust-talie-sold / inaltime).




bluza_femei_amelie_suri_4

Bluza femei, burgundy, cu print pisica, Lucky 13, Amelie Suri

Bluze femei
Bluzacare avantajeaza orice silueta. Are aplicatie din piele ecologica perforate  l in forma de pisica.Material: 30% vascoza, 30% bumbac, 35% nylon, 5% spandex;100% ecopiele.Spalare manuala 30 grade C.






bluza_femei_amelie_suri_5

Bluza femei, alba, cu imprimeu iris, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza asimetrica cu colturi. Are aplicatie realizata manual in forma de iris.Aplicatia este realizata din piele ecologica. Este o piesa pretioasa care poate scoate din anonimat atat o tinuta casual cat si o tinuta formala. Materialul este elastic si permite o imbracare usoara.Material: 30% bumbac, 60% lana, 10% elastan.Spalare manuala la 30 grade C.




bluza_femei_amelie_suri_6

Bluza femei, rosie, Statement, Amelie Suri

Bluze femei
Aceasta piesa vestimentara  pune in evidenta silueta si te face sa fii remarcata.Este o piesa pretioasa care poate fi purtata atat ca bluza cat si ca rochie.Materialul este elastic si permite o imbracare usoara, are fermoar pe spate.Material: 60% bumbac, 30% lana, 10% elastan.Spalare manuala la 30 grade C.




bluza_femei_amelie_suri_7

Bluza femei, verde, cu imprimeu iris, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza asimetrica cu colturi. Are aplicatie realizata manual in forma de iris.Aplicatia este realizata din piele ecologica. Este o piesa pretioasa care poate scoate din anonimat atat o tinuta casual cat si o tinuta formala. Materialul este elastic si permite o imbracare usoara.Material: 70% bumbac, 30% elastan.Spalare manuala la 30 grade C.




bluza_femei_amelie_suri_8

Bluza femei, verde, cu insertie voal gri, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza  din jerse  cu insertie de tulle de matase naturala. Materialul este elastic si permite o imbracare usoara.Material: 60% bumbac, 30% lana, 10% elastan.Spalare manuala la 30 grade C.


OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI



bluza_femei_amelie_suri_9

Bluza femei, fuchsia, din jerse de lana, Amelie Suri

Bluze femei
Bluza asimetrica din jerse de lana cu colturi. Are aplicatie realizata manual in forma de iris.Aplicatia este realizata din piele ecologica. Este o piesa pretioasa care poate scoate din anonimat atat o tinuta casual cat si o tinuta formala. Materialul este elastic si permite o imbracare usoara.Material: 70% bumbac, 30% elastan.Spalare manuala la 30 grade C.




bluza_femei_amelie_suri_10

Bluza neagra Velvet Blazon, Amelie Suri

Bluze femei
Material: 65% vascoza, 29% poliester, 6% elastan.Culoare: negru.Intretinere: spalare automata usoara 30 grade C, spalare manuala 30 grade C.Bluza fluture este simbolul de comfort si stil atunci cnd vrei sa adopti un look casual. Este realizata din catifea si are aplicatie realizata manual din catifea si margele decorative care formeaza silueta unui cal. Materialul este elastic si permite o imbracare usoara.