dyfashion.ro

Bluze si rochii cu elemente populare

Niciodata nu ma satur de minunatele modele traditionale de ie. Sunt extrem de pline de culoare si incarcate cu elemente ce ne definesc cultura, iar faptul ca modelele de ii de dama sunt reinventate constant, nu poate decat sa ne bucure. In aceasta vara StarShinerS ne-a furnizat suficiente motive pentru a ne reindragosti de ia traditionala, transformand-o intr-o piesa extrem de versatila.

Iata cateva modele care iti fac inima sa salte:

Ia traditionala pentru look casual

Daca vrei un look casual cu puternice tente traditionale, dar care sa aduca si o nota excentrica tinutei tale, iti recomand ia cu maneca scurta sau 3/4. Indiferent de modelul pe care il vei alege, detaliile brodate pe bluza iti vor aduce o nota unica tinutei, greu de trecut cu vederea. Ai de ales intre modele clasice romanesti sau broderii ultra colorate cu influente moderne. Poti purta ia la o pereche de pantaloni scurti din stofa sau denim, sau de ce nu- la o pereche de capri pants impreuna cu balerini lejeri.

Ia traditionala pentru look casual 1Ia traditionala pentru look casual 2

Ia traditionala pentru un look indie

Modelele expuse mai jos sunt dovada faptului ca ia traditionala poate fi transpusa in piese vestimantare cu influente moderne, fresh. Elementele grafice, brodate, au fost reinventate si transpuse pe croiuri unice, extrem de atractive. Fie ca alegi o rochie scurta fara maneci fie o rochie-ie cu aplicatii de dantela, aparitia ta devine centrul atentiei. Ia -rochie, cu umerii goi, este un exemplu graitor pentru modul in care traditionalul poate integra noi tendinte, transformand un outfit aparent banal intr-unul excentric.

Ia traditionala pentru un look indie 1Ia traditionala pentru un look indie 2

Ie Traditionala Sticky Love White

Este ia care m-a lasat fara cuvinte! Este piesa ideala pentru o romantica incurabila, ce pretuieste traditiile si incearca sa le integreze in garderoba. Rochia, desi are un croi larg, pune in evidenta silueta prin finetea detaliilor, mai ales daca vorbim de aplicatiile de broderie paiete din zona bustului. Insertiile de material si decupajele originale din zona manecilor, transforma aceasta rochie intr-o piesa potrivita pentru un concediu exotic, nemai spunand ca albul este culoarea care iti va scoate in evidenta cel mai bine bronzul obtinut dupa vacanta!

Ie Traditionala Sticky Love White 1Ie Traditionala Sticky Love White 2

Ii traditionale, vezi oferta completa, click aici

Care este modelul tau preferat?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/bluzele-si-rochiile-cu-elemente-traditionale-un-must-have-in-luna-august/