dyfashion.ro

Compleuri chic, ultima colectie

compleu_chic_ultima_colectie_1

Compleu Bianca denim/ Escape


Compleu Bianca denim compleu 2 piese jeans croi modern pantaloni cu rupturi orizontale buzunare oblice bluza este cu maneca lunga si anchior cu siret spalare stone-bleach-destroy material:98% bumbac si 2% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai fashion compleuri!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
compleu_chic_ultima_colectie_2

Compleu elegant negru cu roz/ Atmosphere


Compleu elegant negru cu roz compleu sexy 2 piese bluza la baza gatului accesorizata cu broderie neagra si fermoar ascuns la spate fusta este cu talie inalta este prevazute cu buzunare accesorizate cu dantela tinuta ideala pentu petrecerile din club material: 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai sexy compleuri!


compleu_chic_ultima_colectie_3

Compleu 2 piese gri cu negru/ Escape


Compleu 2 piese gri cu negru pantaloni trei sferturi prevazuti cu buzunare laterale si la spate snur reglabil in talie bluza scurta pana in talie maneca trei sferturi bluza are aplicatii stras material:98%bumbac 2%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri!


compleu_chic_ultima_colectie_4

Compleu elegant roz pudra/ Ade


Compleu elegant roz pudra compleu elegant din brocard compleu roz pudra slit la spate fusta trei sferturi se incheie cu fermoar ascuns pe spate branisor lat sacou cu maneca trei sferturi se incheie in fata cu nasturi mari din material decolteu tip barcuta material: 50%poliester 45%bumbac 5%spandex made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante compleuri!


compleu_chic_ultima_colectie_5

Compleu 2 piese denim combinat cu tricot negru/ Escape


Compleu 2 piese denim combinat cu tricot bluza scurta din bumbac negru cu inima din blug cusuta pe piept pantalonul are buzunare oblice betelia se inchide la 2 butoni spalare stone-bleach-destroy taiati in genunchi pantaloni conici se muleaza pe corp compozitie 98% bumbac-2% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai noi modele de costume de trening!
compleu_chic_ultima_colectie_6

Compleu imprimeu floral/ Atmosphere


Compleu imprimeu floral albastru este format din doua piese bustiera si fusta Bustiera este buretata fusta este cu talie inalta si cu fermoar la spate poate fi luat atat in club cat si ca tinuta de eveniment Material: 95% poliester 5% elastan Poarta un compleu sexy de la InPuff!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI



compleu_chic_ultima_colectie_7

Compleu elegant cu imprimeu floral/ Atmosphere


Compleu elegant cu imprimeu floral pantaloni albi creion talie inalta accesorizati cu vipusca de material colorat pe lateral fermoar pe interior la glezna sacou imprimeu floral decolteu adanc se inchide cu nasturi mari albi material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri by Atmosphere!


compleu_chic_ultima_colectie_8

Compleu elegant piersica si insertii florale/ Atmosphere


Compleu elegant piersicuta cu insertii florale sacou cambrat culoare piersica insertii florale decolteu adanc se inchide cu mos si baba accesorizat la spate cu lant auriu fusta mulata fusta trei sferturi office material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri dama!
compleu_chic_ultima_colectie_9

Compleu dama piele ecologica negru/ Atmosphere


Compleu dama piele ecologica negru compleu piele ecologica pentru femei compleu negru dama format din 2 piese: bustiera si fusta bustiera are cupe accesorizata cu broderie neagra fusta cu talie inalta material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri de dama!
compleu_chic_ultima_colectie_10

Compleu lycra imprimeu animal print/ Atmosphere


Compleu lycra imprimeu animal print fusta rosie trei sferturi fusta conica dama mulata pe corp ideala pentru o tinuta office sau pentru o tinuta de seara talie inalta prevazuta cu buzunare laterale insertii de animal print pe fusta se incheie cu fermoar ascuns la spate material: 95% poliester 5% elastan sacou lycra imprimeu animal print sacou elegant dama il poti asorta cu o fusta sau o pereche de pantaloni si vei avea o tinuta de milioane decolteu adanc ce iti va pune in evidenta bustul cambrat pe corp maneca lunga se incheie cu mos si baba material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri dama!

compleu_chic_ultima_colectie_11

Costum dama galben elegant/ Atmosphere


Costum dama galben elegant costum dama fusta si sacou costul galben elegant din lycra croi cambrat sacou cu maneca trei sferturi se incheie cu fermoar metalic auriu peplum in talie fusta conica mulata cu talie inalta cusaturi verticale in fata Material: 95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri dama!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
compleu_chic_ultima_colectie_12

Compleu dama rochie roz si sacou floral/ Atmosphere


Compleu dama rochie roz si sacou floral sacou dama imprimeu floral sacou cambrat cu maneca trei sferturi decolteu adanc in V manseta lata si rever rose se incheie cu mos si baba rochie midi lycra roz decupata la piept Lungime rochie: 75 cm de la subrat pana jos Material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante compleuri dama!