dyfashion.ro

Fuste dragute, modele de top

fusta_draguta_model_de_top_1

Fusta trei sferturi albastra din tul/ Atmosphere


Fusta trei sferturi albastra din tul este o fusta sexy cu pliuri si talie inalta. Fusta poate fi purtata atat in club cat si la iesirile cu prietenii. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi stiletto argintii si ai creat outfit-ul perfect pentru a te face remarcata la urmatoarea aparitie. Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te inPuff cu cele mai sexy si elegante fuste trei sferturi!






fusta_draguta_model_de_top_2

Fusta trei sferturi tercot cu imprimeu albastru/ Atmosphere


Fusta trei sferturi tercot cu imprimeu albastru fusta office eleganta fusta imprimeu albastru pliuri late ce pornesc din talie alegerea ideala pentru birou material 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! Rasfatata-te inPuff cu cele mai elegante fuste!



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI


fusta_draguta_model_de_top_3

Fusta alba cercuri negre/ Ade


Fusta alba cercuri negre fusta alba cu cercuri negre brodate fusta eleganta de zi potrivita pentru birou dublura alba broderie neagra aplicata in partea de jos se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 80% vascoza si 20% poliester  lungime: 57 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase fuste de zi!





fusta_draguta_model_de_top_4

Fusta visinie cu motiv etnic/ Ade


Fusta visinie cu motiv etnic fusta in clos din tafta cu motive etno fusta eleganta visinie fusta midi cu talie inalta; nu are dublura se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 56 cm material: 80% poliester si 20% spandex .Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si deosebite fuste!





fusta_draguta_model_de_top_5

Fusta imprimeu floral alb-negru/ Ade


Fusta imprimeu floral alb-negru fusta in clos  fusta eleganta imprimeu floral potrivita pentru tinute de zi dublura alba se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 80% bumbac si 20% poliester lungime 59 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante fuste de zi!





fusta_draguta_model_de_top_6

Fusta kaki cu motiv etnic/ Ade


Fusta kaki cu motiv etnic fusta in clos din tafta cu motive etno fusta eleganta kaki fusta midi cu talie inalta nu are dublura se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 56 material: 80% poliester si 20% spandex Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si deosebite fuste!





fusta_draguta_model_de_top_7

Fusta cu pliuri imprimeu cactusi/ Ade


Fusta cu pliuri imprimeu floral fusta scurta imorimeu floral croi modern in clos dublura alba broderie in partea de jos se inchide cu fermoar ascuns la spate material:100% bumbac lungime: 57 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai la moda fuste!


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI



fusta_draguta_model_de_top_8

Fusta conica cu motiv etnic/ Ade


Fusta conica cu motiv etnic fusta trei sferturi fusta conica imprimeu alb negru fusta mulata croi modern motiv etic lungime: 63 cm material:56%vascoza 39%polyamida 5%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste!





fusta_draguta_model_de_top_9

Fusta bleumarin trei sferturi/ Atmosphere


Fusta bleumarin trei sferturi fusta bleumarin trei sferturi lanturi in talie fusta mulata fusta office talie inalta se inchide la spate cu fermoar material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste by Atmosphere!





fusta_draguta_model_de_top_10

Fusta dama scurta imprimeu floral/ Atmosphere


Fusta dama scurta imprimeu floral fusta scurta dama imprimeu floral fusta tercot talie inalta prevazuta cu pliuri comoda croi modern material:80%bumbac 20%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste de dama!





fusta_draguta_model_de_top_11

Fusta dama conica eleganta neagra/ Ade


Fusta dama conica eleganta neagra fusta eleganta pentru femei fusta conica neagra se incheie cu fermoar metalic argintiu la spate fusta casual pentru femei slit la spate fusta office cusaturi ornamentale in fata si in spate lungimea:57cm material:89%poliester 11%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste de dama!




fusta_draguta_model_de_top_12

Fusta scurta rosie cu catarame aurii/ Atmosphere

Fusta scurta rosie cu catarame aurii fusta dama piele ecologica rosie accesorizata cu catarame aurii fusta scurta sexy fermoar metalic auriu la spate lungime:43 cm Material 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy fuste dama!



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI



fusta_draguta_model_de_top_13

Fusta lycra bleumarin brodata cu rosu/ Ade


Fusta lycra bleumarin brodata cu rosu fusta eleganta dama fusta lycra bleumarin brodata cu ata rosie fusta trei sferturi mulata se incheie cu fermoar ascuns pe spate slit la spate lungimea: 55cm material:70%poliester 30%lycra Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste dama!






fusta_draguta_model_de_top_14

Fusta scurta piele ecologica/ Atmosphere


Fusta scurta piele ecologica fusta bronz fusta scurta piele ecologica croi modern se inchide cu fermoar pe spate comfortabila fusta office-eleganta material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste Atmosphere!





fusta_draguta_model_de_top_15

Fusta midi verde creponata/ MBG


Fusta midi verde creponata fusta dama verde creponata fusta midi cu talie inalta bumbac creponat fermoar la spate lungime: 60cm Rasfata-te InPuff cu cele mai moderne fuste dama!