dyfashion.ro

Rochia Ana Radu Legendary Blue

Rochia Ana Radu Legendary Blue
Este rochia care imi va incorona aparitia, fara a lasa loc de indoiala in legatura cu aparteneta mea la un anumit rang sus pus! Nu-i asa ca este splendida? Albastrul regal nu este o culoare usor de purtat, mai ales daca persoana care opteaza pentru o aparitie intensa nu este obisnuita sa fie mereu in centrul atentiei, caci rochia Rochia Ana Radu Legendary Blue intoarce privirile oriunde te-ai afla. Eu am optat pentru acest model pentru a onora o invitatie la o nunta, insa poate fi purtat si la un botez sau o gala. Are toate elementele unui outfit de succes!

Rochia Ana Radu Legendary Blue iti propune o aparitie legendara, caci croiul acesta este cu adevarat impresionant:

- decolteul este unul generos, heart shaped.

- partea superioara este croita asemenea unui corset care se leaga la spate cu ajutorul unui siret satinat albastru. Corsetul este realizat din voal transparent, punand astfel in evidenta spatele si aducand un element indraznet de sexy tinutei.

- inainte ca materialul sa cada in falduri bogate pana in pamant, intre top si falduri este aplicata o bentita albastra cu funda, aceasta avand rolul de a sugera o talie de viespe.

- croiul rochiei ofera iluzia de alungire a siluetei, rochia fiind o alegere inspirata pentru femeile care doresc sa para mai inalte sau mai subtire in talie.

- modelul este cu adevarat excentric si potrivit pentru o femeie ce cauta sa fie regina serii! Nu vei ramane dezamagita de efectele pe care aceasta tinuta le va genera!

Rochia Ana Radu Legendary Blue Rochia Ana Radu Legendary Blue

Ce spui, vrei sa te simti precum o regina, macar pentru o noapte? 

VEZI NOUA COLECTIE DE ROCHII DE SEARA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/albastrul-regal-culoarea-ce-transforma-orice-femeie-in-regina/