answear.ro%20

Rochia BB Simplicity Green

Rochia BB Simplicity Green
Am cautat un model de rochie de vara care sa urmeze cel mai hot trend al acestui sezon: umerii dezgoliti, insa stiam ca vreau un element care sa imi scoata in evidenta tinuta si nu neaparat printr-un imprimeu bogat. Am decis sa optez pentru un voal delicat punctat de influente metalice golden, toate acestea conturand o rochie demna de o zeita moderna. Rochia BB Simplicity Green propune un model minimal, care prin croi devine o adevarata declaratie de stil si eleganta!

Croiul tip one-shoulder, nu este tocmai unul din cele mai apreciate croiuri si asta pentru ca nu toate modelele de rochii de dama apar atractive din cauza acestei asimetrii. Spre exemplu pentru o silueta lata in umeri, acest croi este de evitat caci ofera iluzia de latire. Pentru femeile cu bust mic acest croi este recomandat caci ofera iluzia de volum.

Port cu placere rochia one-shoulder caci este confortabila si ultra sexy, si ma face sa apar ca o zeita! Verdele  este perfect pentru femeile cu par roscat si piele alba. Contrastul dintre aceste elemente ofera un spectacol superb, fiecare aparitie fiind imposibil de trecut cu vederea! Detaliul metalic, cureaua golden, este cea care puncteaza talia si sugereaza o nota de extravaganta tinutei. Dat fiind acest element glam, accesrizarea nu trebuie sa fie prea intensa: o bratara spradimensionata din acelasi material -poate pozitionata chiar pe brat- si o pereche de cercei mai lungi reprezinta o combinatie echilibrata.

Rochia BB Simplicity GreenRochia BB Simplicity Green

De aici pasiunea mea pentru verde si par rascat. Pe tine ce model feminin te-a influentat?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/culoarea-pe-care-orice-roscata-ar-trebui-sa-o-poarte/