dyfashion.ro

Rochia de seara din dantela Ella

Rochia de seara din dantela Ella 1
In culori vibrante sau pastel, lungi, scurte sau midi, cu texturi sofisticate sau minimaliste, rochiile din dantela pot fi regasite in absolut toate stilurile si design-urile pe care ti le imaginezi. Iar acest lucru iti poate ingreuna procesul de selectie, pentru ca mai mult ca sigur vei fi tentata sa alegi mai multe modele; stabileste-ti un criteriu de selectie inca dinainte sa incepi cautarea rochiei de seara din dantela perfecte, pentru ca acest lucru te va ajuta sa pleci acasa cu tinuta ideala pentru tine. Iar unicul criteriu pe care trebuie sa il ai in minte este propria ta persoana. Exact. Alege acele rochii din dantela al caror design iti pune in valoare calitatile si avantajele, si reusesc sa distraga atentia de la micile defecte pe care vrei sa le pastrezi in umbra la evenimentele speciale. Pentru ca, alegand o rochie din dantela care te flateaza, automat si atitudinea ta va fi una pe masura si acest lucru se va reflecta in aparitia ta, atragand complimente.

Tine cont de faptul ca rochiile de seara din dantela sunt prin definitie pretioase, prin urmare, nu trebuie sa apelezi la numeroase accesorii pentru a le pune in valoare. Daca nu acorzi atentiei felului in care combini accesoriile cu rochia din dantela, poti risca sa distragi atentia de la elementul central al imaginii tale - care este rochia de seara din dantela, iar in acest fel, nu vei mai obtine efectul dorit. Daca alegi o rochie din dantela care iti pune in valaore calitatile fizice, si o asezonezi cu un zambet larg si sincer, toate complimentele se vor indrepta inspre tine. 

Rochia de seara din dantela Ella 2

Pentru ca vara inca nu s-a terminat si mai urmeaza o multime de evenimente speciale la care vei participa, iti propunem o rochie de seara din dantela de care te vei indragosti pe loc, mai ales dupa ce vei fi apreciata pentru aparitia ta. Confectionata integral din dantela cusuta cu fir irizant auriu, rochia de seara Ella are croiul conic, motiv pentru care silueta si formele tale for fi puse in valoare in cea mai eleganta si subtila maniera cu putinta. Dotata cu cupe, rochia de seara din dantela Ella iti infrumuseteaza bustul, asigurand imaginii tale un plus de senzualitate pastrand, totodata, eleganta specifica unei veritabile aparitii lady-like. Cele doua bretele de sustinere, foarte discrete, definitiveaza rochia de seara din dantela Ella, conferindu-i o eleganta aparte. Custuta cu fir irizant auriu, rochia din dantela Ella impresioneaza prin textura luxurianta si prin feminitatea care o caracterizeaza.

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII DE SEARA MISS GREY, VEZI AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-din-dantela-pe-care-trebuie-sa-le-ai/