dyfashion.ro

Rochia cu imprimeu hipnotizant

Rochia fluture cu imprimeu hipnotizant
Orice femeie trebuia sa aiba in garderoba sa doua piese extrem de importante: rochia de dama clasica neagra si o rochie ce iese din tipare, de preferat una cu imprimeu hipnotizant ce te va scoate din incurcatura atunci cand esti in pana de idei!

Pentru ca reducerile sunt in toi pe nu m-am putut abtine si mi-am dedicat cateva minute cautarii unei rochii unice, care imi va asigura o intrare fabuloasa la un eveniment unde exceptionalul este dress code-ul serii.

Iata alegerea mea, o alegere pe care ti-o recomand cu caldura:

Rochia Top Secret SSU1340 Black

La o prima vedere nici nu ai spune ca este vorba de un imprimeu, cel mai probabil vei crede ca e vorba de aplicatii din dantela sau pietre pretioase, insa modelul este unul suprinzator de delicat! Imprimeul te duce cu gandul la moda anilor `20 cand opulenta era cuvantul de ordine al zilei, iar rochiile cu aplicatii extravagante erau afisate cu nonsalanta chiar si la ore matinale. Ei bine, pe mine personal, imprimeul ma duce cu gandul la o rochie-fluture, extrem de fina si surprinzatoare ca aparitie. Exact ceea ce cautam!

Rochia fluture cu imprimeu hipnotizant 2

Aceste aripi de fluture dispuse pe material intr-un mod geometric extrem de echilibrat, contureaza o aparitie misterioasa si unica. Croiul este simplu, chiar minimal, cu toate acestea as putea spune ca sunt 2 rochii intr-una singura: fata propune un model excentric, iar partea din spate este jumatatea unei  rochii clasice negre. Aceasta imbinare, face ca imprimeul sa fie elementul surpriza al tinutei!

Revenind la croi: acesta este larg si drept, oferind posibilitatea de a se mula pe formele corpului in functie de tipul siluetei. Este o optiune potrivita in cazul in care vrei sa ascunzi putin soldurile, in cazul in care nu esti multumita de ele. Maneca este scurta, iar decupajul rotund de la gat elimina posibilitatea unui decolteu.

Rochia fluture cu imprimeu hipnotizant 3Rochia fluture cu imprimeu hipnotizant 4

Dar fiind influenta minimala, accesorizarea nu este  dificila: un colier lung, o pereche de cercei asortati si o geanta plic cat mai out of the box sunt solutia ideala. La capitolul pantofi, desigur, tocul face regulile! Iti recomand perechea de Pantofi Din Piele Naturala Sirene Cream, caci se potriveste de minune cu nuanta rochiei!



Te provoc sa incerci si tu o rochie fina precum un fluture!?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-fluture-iata-imprimeul-ce-a-hipnotizat-iubitorele-de-moda/